Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cum comentează Romina noile mesaje de la vecinii lui Ionuț

Pe redacția emisiunii Mireasa sezon 3 au venit mai multe mesaje de la vecinii lui Ionuț. După intervenția consătencei Mariana, mai multe persoane i-au adus acuzații fiului doamnei Victoria.

colaj de imagini cu romina, ionut de la mireasa si mesajele vecinilor Galerie
Pe redacția emisiunii Mireasa sezon 3 au venit mai multe mesaje de la vecinii lui Ionuț | Antena 1

Mesajele au fost citite de către Marian, iar multe dintre acuzații au stârnit amuzamentul lui Ionuț și au enervat-o pe doamna Victoria.

Ea a spus că vecinii săi sunt invidioși pe realizările ei. Doamna Victoria a povestit că, atunci când Ionuț era mic, ea muncea cu ziua prin sat și că după ce a plecat în străinătate, situația lor financiară s-a schimbat.

Acesta este motivul pentru care, crede mama lui Ionuț, vecinii s-au aliat și încercă să-i denigreze.

Ce spun vecinii lui Ionuț și ai doamnei Victoria puteți vedea în materialul video atașat.

Romina și-a spus părerea despre dezvăluirile vecinilor lui Ionuț

Romina, iubita lui Ionuț, nu a vorbit până acum despre cele dezvăluite de Costinela sau vecina Mariana. Acum, însă, ea a afirmat că Ionuț va fi alt om lângă ea.

”Nu vreau să comentez nimic. Până nu văd cu ochii mei, nu trag nicio concluzie. Nu m-au pus pe gânduri. Discut cu omul de lângă mine. M-a lămurit Ionuț. Eu i-am spus că dacă va fi cu mine, va fi complet. Lângă mine va fi complet alt om. Nu că va fi băiatul omului, va fi mai independent.”, a spus Romina, întrebată fiind cum comentează mesajele venite din partea vecinilor lui Ionuț.

Doamna Victoria i-a reamintit că nicio femeie nu va despărți fiul de mamă, părând deranjată de intențiile viitoarei nurori.

Mireasa 2021, sezon 3. Alin i-a mărturisit doamnei Daniela ce va face în legătură cu logodna... Mireasa 2021, sezon 3. Izabela și Blaze, la un pas de separare. Băiatul a plâns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x