Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Frământările doamnei Mari: "Nu mai pot, vreau acasă". Ce se întâmplă cu Liviu

Doamna Marinela și-a călcat pe suflet pentru a fi alături fiului ei, însă simte că presiunea din emisiune este prea mare pentru ea. Ce are de gând să facă doamna Mari: "E o problemă de acomodare la mine".

Mireasa 2021, sezon 3. Frământările doamnei Mari: "Nu mai pot, vreau acasă". Ce se întâmplă cu Liviu Galerie
Frământările doamnei Mari: "Nu mai pot, vreau acasă"

Doamna Mari a fost dată peste cap cu o seară înainte, de o întâmplare între fiul său și Blaze, dar care s-a rezolvat imediat, ba chiar cei doi băieți s-au îmbrățișat: "M-a speriat momentul acela", spune doamna Mari.

În urma situației pe care a preceput-o tensionată, doamna Mari a spus că vrea să se retragă din emisiunea Mireasa: "În general eu mă acomodez mai greu în locuri noi cu oameni noi și am o stare proastă. Am remarcat că toată lumea vrea să mă ajute, dar uneori și chestia asta mă copleștește. Eu, în general, sunt obișnuită să-mi rezolv problemele singură și nu prea am cerut ajutor".

"Dacă nu-mi dă drumul, eu aici mor dacă nu plec acasă. Eu plec acasă! Nu pot să mai stau", a spus doamna Mari în casa Mireasa.

Se pare că mama lui Liviu nu se simte confortabil când camerele sunt puse pe ea și nici când este întrebată ceva anume. Nu se simte în apele ei și trece prin momente destul de dificile din cauză că nu se poate acomoda în casa Mireasa: "Eu nu aș fi vrut să vorbesc deloc pe subiectul ăsta, dar mă întreabă tot timpul. (...) Eu aș vrea să nu scot un cuvânt", spune doamna Mari

Doamna Mari are de luat o decizie foarte importantă până la finalul ediției: să rămână sau nu în competiție, lucru care îi poate afecta parcursul lui Liviu în competiție.

"Eu nu sunt pregătit să părăsesc emisiunea, dar dacă mama nu mai poate am să o fac și eu pentru că nu am încotro", spune Liviu.

Liviu, convins că vrea să se căsătorească

Liviu e foarte convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist. Vrea mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Se descrie ca fiind un bărbat romantic, respectuos, răbdător. Când se enervează ori se ceartă ori pleacă ca să nu spună ceva și după care să-i pară rău.

Mireasa 2021, sezon 3. Marian a avut parte de o încercare dificilă. Un accident i-a îngreunat munca de artist... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x