Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria

Romina și Ionuț de la Mireasa sezon 3 au luat o pauză, după ce doamna Victoria și-a anunțat fiul că nu este de acord cu relația lor.

colaj de imagini cu romina si ionut de la mireasa sezon 3 Galerie
Romina și Ionuț de la Mireasa sezon 3 au luat o pauză, după ce doamna Victoria și-a anunțat fiul că nu este de acord cu relația lor | Antena 1

Cei doi au purtat o discuție pe terasă, la scurt timp după replicile dure aruncate de doamna Victoria.

”Te-ai apropiat mai mult de alte mame. Nu am vrut să-ți zic până acum.”, a spus Ionuț când Romina a întrebat cu ce a greșit.

”Îi spun să vină la mine și la make-up. Mai mult la Alina vine.”, a explicat tânăra, iar Alina i-a zis că doamna Victoria s-a supărat din cauza faptului că Romina i-a zis că nu o să tacă în fața nimănui.

Citește și: Alin și Adelina, promisiune la aniversarea de 3 luni a relației

”Eu ce trebuie să fac, Ionuț, să tac și să-mi cer scuze. Putea să se apropie de mine, nu brusc să mă vorbească urât. După, când mă apropii cu Ionuț zice că nu vrea să mă vadă. Așa comportament eu nu merit.”, s-a supărat Romina.

”Eu am vorbit cu mami și am clarificat. I-am spus cum ar fi trebuit să reacționeze. Vreți cumva să fiți la același nivel. Nu înțeleg de ce ai strâns pe toată lumea să plângi.”, a mai zis Ionuț.

El a mai menționat că Romina a greșit când a spus că va deveni alt om lângă ea. ”Reacția mamei nu a fost frumoasă. Nu îmi convin reacțiile astea ale tale. Te-ai simțit jignită că ți-a zis mami nu știu ce. Pentru că ai spus chestia asta, luăm o pauză”, a anunțat-o Ionuț pe iubita sa.

Ce se întâmplă cu Ionuț și Romina

Romina și Ionuț trec prin momente grele. Cei doi au luat o pauză și încă nu s-au decis dacă vor continua să formeze un cuplu.

Citește și: Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice

”Acum, o să stăm de vorbă. Suntem în pauză, să vedem ce decizie luăm. Eu aș vrea ca mamei să i se permită să plece acasă. Am mai trăit situația, dar acum nu cred că mai e cale de rezolvare aici. Mama nu este o persoană rea, să țină supărare pe cineva.”, a spus Ionuț.

Doamna Victoria a ajuns la spital

După discuțiile din emisiunea live, doamna Victoria a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambulanța a fost chemată și mama lui Ionuț a fost transportată la spital. Fiul său a însoțit-o, a anunțat Simona Gherghe la finalul emisiunii din 24 iunie 2021.

Mireasa 2021, sezon 3. Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice... Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Adelina, promisiune la aniversarea de 3 luni a relației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x