Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a renunțat la extensii. Cum arată acum

Ștefania, fosta concurentă a show-ului matrimonial Mireasa sezon 2, a renunțat la extensii. În emisiune, ea a mărturisit care este motivul pentru acest truc. A făcut-o cu ochii în lacrimi, iar povestea ei a emoționat întreaga casă.

colaj de imagini cu stefania de la mireasa sezon 2 Galerie
Ștefania, fosta concurentă a show-ului matrimonial Mireasa sezon 2, a renunțat la extensii | Antena 1

La vremea respectivă, Ștefania povestea că a fost victima violenței domestice. Concret, într-un acces de gelozie, fostul ei partener a lovit-o și a tuns-o.

”O persoană din trecutul meu mi-a făcut asta. Am fost bătută și tunsă. Din acest motiv și port extensiile. Este un bărbat cu care am avut o relație, care din gelozie a acționat așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, a fost un bărbat care, până într-un anumit punct, m-a făcut fericită. Era un bărbat bun, atent, nu-mi imaginam că se ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea.

Citește și: Sărbătoare în familia Marianei și a lui Grigore de la MPFM. Ce surpriză i-a făcut bărbatul la 4 ani de la nuntă

Până în momentul respectiv (n.r. când a fost victima violenței domestice) credeam și eu că e iubire. (...) Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. S-a oprit pur și simplu. Nu e ceva ce poți controla. Furia unui bărbat nu o poți controla. Părinții au plâns amândoi, ei mă vedeau distrusă în momentele alea”, a spus Ștefania.

Acum, la câteva luni distanță de ziua când făcea mărturisirile tulburătoare, fosta concurentă pare să înflorească. Ștefania a decis să renunțe la extensii și și-a pus aparat dentar pentru a obține un zâmbet perfect.

De asemenea, aceasta are un nou iubit, un tânăr misterios cu care s-a pozat, în mai multe rânduri, și a urcat imaginile pe rețelele sociale.

Parcursul Ștefaniei Urecheatu în show-ul Mireasa sezon 2

Deși avea doar 23 de ani, Ștefania intra în casa ”Mireasa” cu dorința de a-și cunoaște alesul. Ea, însă, nu este străină de televiziune, întrucât a mai participat la un show matrimonial, însă norocul nu a fost de partea ei.

Tânăra a intrat în show-ul matrimonial ”Mireasa” după ce s-a despărțit de iubitul ei. Bruneta căuta un bărbat hotărât, atent la nevoile ei, fidel şi de la care să aibă ce învăţa.

”Sunt pregătită pentru o relație. Bărbatul potrivit trebuie să fie matur, hotărât și sigur pe el.”, a spus Ștefania Urecheatu la intrarea în casa ”Mireasa”.

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la MPFM? Tânăra care forma un cuplu cu Mihai arată complet diferit

Singurul bărbat căruia Ștefania i-a acordat atenție a fost Mihai, cel cu care a și avut o relație. Din nefericire, fata a remarcat lipsa lor de compatibilitate, așa că a pus punct. Chiar dacă și-au mai dat o șansă, cei doi au ales într-un final să meargă pe drumuri separate și Mihai s-a reorientat către Bianca, cu care încă formează un cuplu.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria a sunat în emisia live. Ce le-a transmis lui Ionuț și Rominei... Mireasa 2021, sezon 3. Maria, deranjată de neîncrederea doamnei Mari în relația ei cu Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x