Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian, la un pas să renunțe la Andreea. Ce l-a făcut să se răzgândească

Marian și Andreea au fost la un pas să renunțe la perioada de cunoaștere pe care au început-o. Băiatul a fost cel care a inițiat discuția, iar concurenta nu a primit bine veștile.

colaj de imagini cu marian si andreea de la mireasa sezon 3 Galerie
Marian și Andreea au fost la un pas să renunțe la perioada de cunoaștere pe care au început-o | Antena 1

”Sunt supărat pe mine, nu pe tine. Am încercat săptămâna asta să văd cum sunt cu tine, cum vorbesc. Ești o fată mișto și îmi place cu tine, am observat că ne înțelegem bine și așa. Dar nu știu dacă aș putea să fiu mai mult de atât cu tine.”, i-a spus Marian.

”De unde îți vin astea? Crezi că te oblig eu? Nu ne grăbim nicăieri, eu nu mă grăbesc”, a replicat Andreea.

Fata a încercat să-l convingă pe Marian că nu are de gând să-l preseze și că vrea să se cunoască bine înainte de a face pasul spre o relație.

Citește și: Reacția Adelinei după ce două mame au nominalizat-o. Ce s-a vorbit în casă după eliminări

Andreea chiar a lăcrimat, iar băiatul s-a simțit vinovat. A încercat să obțină câteva sfaturi de la Blaze și Valentin, însă concluzia a luat-o singur.

Marian a regretat decizia luată și a hotărât să-și acorde o șansă cu Andreea.

Marian și Maria se cunosc din afara casei

Maria a afirmat în cadrul ultimei emisiuni că Marian este foarte schimbat în casa Mireasa sezon 3, după ce a recunoscut că se cunosc din afara competiției.

Citește și: Bianca și Mihai, imagini din intimitatea dormitorului. Cum au fost suprinși cei doi, după ce s-a zvonit că ar fi despărțiți

Declarațiile ei l-au deranjat pe Marian, care a negat toate cele spuse. Cu toate acestea, discuția nu s-a oprit aici, căci cei doi au explicat care a fost, de fapt, relația lor afară.

Inițial, Maria și Marian au spus că s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și că au lucrat împreună. Ei au mai menționat că au rămas amici și că s-au mai văzut în alte rânduri, la mesele cu prietenii.

Inițial, Maria și Marian au spus că s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și că au lucrat împreună. Ei au mai menționat că au rămas amici și că s-au mai văzut în alte rânduri, la mesele cu prietenii.

Citește și: Cum arată și cine este Roxana, noua concurentă

”Hai să fie cum vrea el, nu a fost nimic. Sincer, eu am avut intenții mai mari decât o prietenie cu el. E un băiat frumos, dar mi-am dat seama că suntem foarte diferiți”, a spus concurenta.

Mireasa 2021, sezon 3. Reacția Adelinei după ce două mame au nominalizat-o. Ce s-a vorbit în casă după eliminări... Mireasa 2021, sezon 3. Scandal între Izabela, Maria și Adelina după ce ultimele două au trimis bilete băieților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x