Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Noi acuzații grave la adresa lui Liviu. Cum explică tânărul afirmațiile presupusei foste iubite

Presupusa fostă iubită a lui Liviu a venit cu o nouă serie de acuzații la adresa concurentului.

Colaj cu Liviu, Maria și doamna Mari, la Mireasa Galerie
Liviu a fost bombardat de noi acuzații | Antena 1

Liviu a fost bombardat cu o nouă serie de acuzații, din parte unei femei care spune că a avut o relație de un an cu actualul iubit al Mariei.

„A început Liviu să-mi povestească tot parcursul ei în viață. Pe soție a spus că nu a iubit-o niciodată și că a fost o căsătorie din interes. Atunci am âînțeles care erau relațiile lui Liviu cu mine. El îmi șoptea la ureche că vrea să mă modeleze cum vrea el. Am văzut că în emisiune să preciza că făcea karate prin casă cu fosta soție ceea ce e adevărat. Făceam și noi, dar din glumă exagera. Pur și simplu mă ridica din pat ca să practice pe mine. Ajungeam cu vânătăi d ela ciupituri. Mă trezeam cu un genunchi în burtă. De la prietenii lui am aflat ce făcea soția lui, că practica prostituția pentru el. Ceea ce vreau să-I transmit fetei cu care este acum cu el: Să nu ai încredere în astfel de om, care te minte pe față. Credeți-mă că acum nu vreau să am nicio legătură cu Liviu, pentru că mi-ar strica căsnicia. Îmi este milă de acea fată. Liviu este un om care înșală. Ceea ce această fată trebuie să știe e că plăcerile carnale pentru Liviu sunt mai importante decât dragoste și stabilitatea”, a declarat femeia.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Conflict în casă din cauza unor poze. De ce a intrat Izabela în camera lui Liviu

Cum a explicat Liviu acuzațiile

Liviu a negat vehement acuzațiile, explicând că în 2016-2017, perioadă în care femeia a spus că a avut o relație cu Liviu, el nici măcar nu practica karate și nici nu era însurat

„Pentru a elucida misterul. Fata a dat niște ani. Eu atunci nu practicam karate în acea perioadă. Nu practicam acest sport atunci. Cu fosta soție nu m-am cunoscut din adolescență. Fata a venit cu lecția învățată, a spus exact ce trebuia, ideea e că a mințit ți se poate verifica foarte ușor”.

În afara concursului, Simona Gherghe le-a oferit celor doi ocazia de a părăsi pentru o noapte casa Mireasa, pentru a avea discuții singuri, iar ei au acceptat o seară la hotel împreună.

Prima reacție a Mariei, după acuzațiile aduse lui Liviu

După ce în ediția de marți au apărut primele acuzații la adresa lui Liviu, el și Maria au avut o discuție aprinsă:

„A fost un pic greu în live, dar că să fac o glumă, sunt călită deja. Nu prea aveau logică anumite detalii. Pentru că el nu era căsătorit acum 6 ani. Când i-a spus să tacă, asta are sens, pentru că mi-a zis și mie. Dar ceva mă face să cred că se va schimba, chiar dacă a fost așa. Cred că acum mami e și mai stresată. Sunt convinsă că nu mă vrea lângă Liviu și o înțeleg””, a spus Maria.

„Nu știu cine este. Am avut destule fete. Te-am întâlnit pe tine”, i-a explicat Liviu Mariei.

Mireasa 2021, sezon 3. Conflict în casă din cauza unor poze. De ce a intrat Izabela în camera lui Liviu... Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Anamaria au decis să formeze un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x