Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu și Maria formează al doilea cuplu din casă! Ce au recunoscut în fața Simonei

S-a anunțat al doilea cuplu din casa Mireasa, de această dată format din Liviu și Maria. După o neînțelegere, ei au făcut următorul pas, spre surprinderea tuturor.

colaj simona gherghe concurenti mireasa Galerie
Liviu și Maria au decis să formeze cel de-al doilea cuplu din casa Mireasa, în cadrul Galei din 3 aprilie 2021 | Antena 1

Seara în care s-au stins brusc luminile în casa Mireasa a adus surprize pentru concurenții sezonului 3.

În timp ce Marian și Andreea și-au petrecut seara împreună în pat și s-au tot contrazis despre cum vor dormi împreună, Liviu și Maria au participat la jocul de adevăr sau provocare jucat de ceilalți concurenți.

Din păcate, jocul a lăsat un gust amar pentru Liviu, pentru că Maria l-a provocat pe Blaze să îi dea una dintre perechile sale de șosete.

Liviu și Maria au format cel de-al doilea cuplu din casa Mireasa, în cadrul Galei din 3 aprilie 2021

Se pare că Liviu a fost nemulțumit de acest lucru și a plecat de lângă grup. Maria s-a dus după el și au avut o discuție despre ce s-a întâmplat și ce urmează pentru ei doi. La final, cei doi s-au sărutat, un semn că ar vrea să devină cuplu.

Citește și: Marian și Andreea formează al doilea treilea din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții

În Gala Mireasa din 3 aprilie 2021, Simona i-a întrebat pe cei doi dacă formează oficial un cuplu. Deși au ezitat la început să ofere un răspuns clar, cei doi s-au uitat încontinuu unul la celălal, dar încă nu discutaseră posibilitatea unui cuplu.

Liviu a recunoscut că nu ar vrea să fie el primul care oferă un răspuns clar și Maria a recunoscut că nu au discutat oficial posibilitatea formării unui cuplu, dar că se comportă de parcă ar fi un cuplu deja.

”Îmi spune ”iubirea mea”, adică,” a recunoscut Maria. După câteva clipe, cei doi au hotărât că formează un cuplu, în aplauzele tuturor.

Citește și: Surpriză la miezul nopții în casă. Ce au făcut concurenții după ce s-au stins brusc luminile

”Formează doar un cuplu, nu s-au căsătorit,” a spus Mari, ce a recunoscut că ar vrea să vadă cum va evolua relația fiului ei cu Maria.

Mireasa 2021, sezon 3. Surpriză la miezul nopții în casă. Ce au făcut concurenții după ce s-au stins brusc luminile... Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea formează al treilea cuplu din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x