Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Victoria, împotriva Rominei. Ionuț a primit o scrisoare de la Leoaice

Ionuț de la Mireasa sezon 3 este pus să aleagă între mamă și iubită. Băiatul a plâns în emisiunea de astăzi, după crizele făcute de mama sa și scrisoarea primită de la Leoaice.

colaj de imagini cu romina care plange si ionut de la mireasa sezon 3 Galerie
Ionuț de la Mireasa sezon 3 este pus între mamă și iubită. Băiatul a plâns în emisiunea de astăzi, după crizele făcute de mama sa și scrisoarea primită de la Leoaice | Antena 1

”Vino un pic până afară. Ionuț, nu vreau să o luăm de la început. Dacă ei i se pare ceva, eu nu te mai cunosc. Romina, ai luat-o pe urma Costinelei? Ați vrea să nu mai vorbească copilul meu cu mine? Trebuia să taci. Ionuț, ai terminat cu mine, nu mai vorbim.”, le-a zis doamna Victoria Rominei și lui Ionuț.

”Mie nu îmi puteți spune să închid gura. Am spus ceva la adresa dumneavoastră? Am zis la adresa lui.”, a replicat Romina.

Ionuț a încercat să găsească vinovații pentru tensiunile dintre el, Romina și doamna Victoria.

”Mi se pare ciudat că până a ieșit Costinela nimeni nu a intervenit. Nu știu cum s-au găsit oameni să vorbească după 4 luni de competiție. Nu știu ce vor să demonstreze.”, a spus Ionuț despre mesajele primite într-o conversație cu Marian.

Citește și: Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria

În același timp, Romina și Cosmina vorbeau despre atitudinea pe care Ionuț a avut-o pe terasă, când doamna Victoria s-a certat cu ei. ”A țipat la mine, s-a schimbat după mesaje. Doamna Victoria a devenit mai rea”, a afirmat ea.

Victoria, împotriva Rominei

”E prima dată când fac chestia asta. Lasă, să învețe și el să se obișnuiască că într-o zi nu o să mai fiu. Da, îi spun ce să facă, m-a durut sufletul că l-am crescut așa. Unele cred că conduc direct. Eu nu vreau să aplec capul în fața copiilor. Eu am unde să stau, el o să stea unde vrea, e viața lui. Când are o problemă, tot mama e. Face cum vrea, cum e mai bine.”, i-a zis Victoria Alinei.

Și Ionuț a fost deranjat de afirmațiile făcute de Romina în emisiunea din 23 iunie.

”Cumva a zis că mă schimbă ea, în condiția în care ea nu știe.”, a spus Ionuț și Romina a explicat faptul că nu avea legătură cu mesajele primite.

Doamna Victoria și-a ieșit din minți

Ionuț și Romina au mers să discute cu doamna Victoria, dar aceasta nu a vrut să se liniștească și să-i asculte.

”Teminați, nu am ce să discut cu voi. Nu o să tac niciodată în fața ta. Nu are ce să discute cu mine și cu asta am terminat. Nu-mi convine de ea. Când mi-a spus vorbele alea afară, pe mine m-a îndepărat. La mine în curte nu vii cu ea. Hai să plec acasă. Nu vreau să o mai văd.”, a turuit doamna Victoria.

Fiul său s-a arătat surprins de reacția mamei sale: ”Ce ai mă femeie? Am venit să discut cu tine, ea este cu mine, îmi convine așa cum este. Nu trebuie să-ți convină ție.”

”Nici să-mi vorbească urât că nu i-am făcut nimic. Nu a fost chestia asta până acum, m-am înțeles foarte ok cu ea.”, a explicat și Romina.

La scurt timp, doamna Victoria a făcut o criză de nervi și l-a strigat pe Ionuț. Aflată în dormitor, ea a început să plângă și să îl cheme pe Ionuț, care era pe canapea cu Romina.

Leoaicele au intervenit în favoarea Rominei

Leoaicele au trimis o scrisoare în care o acuză pe doamna Victoria că-l manipulează pe Ionuț. Acestea au precizat că atitudinea ei nu este corectă față de fiul său și o roagă să se pună în locul fetelor care au fost la brațul lui Ionuț.

Băiatul a început să plângă.

Mireasa 2021, sezon 3. Ana și Bogdan s-au logodit. Prima reacția a familiilor... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț și Romina au luat o pauză după crizele mamei Victoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x