Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au despărțit: ”Ne mai vedem astea două zile și atât”

Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 s-au despărțit. Ei au confirmat separarea în emisia live din 16 decembrie 2021.

Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 s-au despărțit. Ei au confirmat separarea în emisia live din 16 decembrie 2021

Antena 1

Seba s-a enervat pentru că Adelina nu făcea eforturi să învețe dansul mirilor. Se aflau în livingul casei Mireasa și curând a început un schimb de replici care a culminat cu o despărțire.

”Mi-e fix indiferent dacă sunt sau nu cu tine. De ce râzi? Du-te, măi, de aici, un metru și cincizeci. Îmi pare rău, dar chiar i-am dat multe șanse și nu merită.”, i-a spus Seba.

”Îmi pierd răbdarea. Un metru cincizeci? Bineee. Să râdă, nu mai contează. Eu am greșit că m-am băgat în relația asta.”, a replicat Adelina.

Citește și: Mireasa sezon 3. Liviu s-a filmat pe patul de spital. Ce mesaj a transmis

”Noi nu ne înțelegem. Pentru ce ne mințim că e bine? Nu e bine și nici nu o să fie bine. Nu știu, Seba, nu ești ok ca băiat. Nu știi ce vrei de la viață, de la relația asta, ești cu capul. Nu ai nicio treabă, ai 22 de ani, te înțeleg, e vârsta. E clar că noi doi nu ne potrivim. Tu nu știi ce vrei de la relația asta, asta e problema. Ești foarte copil”, a mai adăugat Adelina.

Seba și Adelina de la Mireasa sezon 4 s-au despărțit

”Am decis să ne... ce s-a înțeles din material. Considerăm că e mai bine. Pot spune că dacă sunt persoane care se bucură că ne-am despărțit, le doresc tot binele din lume și să fie fericiți. Eu sunt foarte împăcat, eram foarte nervos. Nu am niciun regret.”, a zis Seba în live.

”Ne mai vedem astea două zile și atât. Ne-am despărțit”, a explicat Adelina.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Radu de la Mireasa sezon 2 după discuțiile fanilor despre o posibilă despărțire de Mădălina

Mireasa sezon 3. Liviu s-a filmat pe patul de spital. Ce mesaj a transmis... Mireasa sezon 3. De ce a fost internat Liviu Olteanu într-o clinică din Turcia. La ce operația a fost supus...
Ultimele știri
x