Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 4. Ana și Alex au petrecut prima noapte la hotel, fără camere și microfoane. Ce frici au cei doi

Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4 s-au logodit în live, iar câteva zile mai târziu au putut să sărbătorească logodna la hotel.

Ana și Alexandru de la Mireasa sezon 4 s-au logodit în live, iar câteva zile mai târziu au putut să sărbătorească logodna la hotel

Antena 1

Într-o discuție cu Andrada, Raluca și Ela, Ana le-a spus că are emoții și că nu știe ce lucruri să-și ia la hotel, unde va petrece o noapte cu Alexandru, departe de camere și microfoane.

Ea a primit o mulțime de sfaturi de la Andrada, care i-a zis să se relaxeze și să se bucure de moment. Ba mai mult, ea i-a transmis că nu are nevoie de haine și că ar trebui să-și facă griji pentru alte aspecte.

Dar nu doar ea are emoții, ci și iubitul său, care speră să nu fie filmați de dimineață.

Ce frici au Alexandru și Ana înainte de noaptea la hotel fără camere

”Eu mă gândeam mai mult la ce schimburi să-mi iau pentru emisiunea de mine. Mă gândeam că poate ajungem cu... La asta mă refeream cu schimburile. Eu am emoții.”, a zis Ana.

Alexandru a afirmat că nu este foarte emoționat, dar că are emoții. ”Eu sper să nu se dea imagini de dimineață. Așa am înțeles că se face testimonial. Să ne trezească, dar nu cu camera pe noi direct.”, a adăugat și Alex.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, Ela și doamna Ioana au câștigat task-ul cu roast

Cum a reacționat Ana la cererea în căsătorie

Când Alexandru s-a așezat în genunchi, Ana a tremurat de emoții și a zis că nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă. După ce a spus ”DA” s-au pupat minute în șir. Alex i-a adus Anei un buchet imens de trandafiri albi.

"Acel 5% l-am simțit după task-ul cu cabina telefonică.", a afirmat Alex după ce și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Reacția lui Victor după ce a văzut imaginile cu Anca, buni Lenu și doamna Alina

Tatăl Anei a sunat imediat după cererea în căsătorie. Acesta a spus că este extrem de emoționat și că le este alături în fiecare clipă și în fiecare moment. Domnul Pungă l-a felicitat pe Alex pentru comportamentul lui și pentru felul în care o tratează pe Ana.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Alex: "În momentul de față spun că ești femeia la care visam. Să te găsesc mi-a fost predestinat."

Și tatăl lui Alex a intrat în direct în emisia live. Domnul Brebenoiu a spus că îi iubește pe amândoi și că le urează tot binele din lume.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Replici dure între Andrada și Victor. De ce s-au certat

Mireasa 2021, sezon 4. Replici dure între Andrada și Victor. De ce s-au certat... Mireasa 2021, sezon 4. Ce au declarat Ana și Alexandru după noaptea la hotel...
Ultimele știri