Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. Una dintre fete a rezistat 6 ore

Concurenții de la Mireasa sezon 4 au avut cea mai grea sarcină de când se află în competiție: să reziste cel mai mult în Cabina Telefonică. Premiul a fost unul pe măsură: o noapte la un hotel de lux de la munte. Iată cine a câștigat.

colaj de imagini cu raluca si andrada in cabina de la mireasa sezon 4 Galerie
Concurenții de la Mireasa sezon 4 au avut cea mai grea sarcină de când se află în competiție: să reziste cel mai mult în Cabina Telefonică. Premiul a fost unul pe măsură: o noapte la un hotel de lux de la munte. Iată cine a câștigat | Antena 1

Alexandru, Andrada, Marius, John, Raluca, Ion au fost cei care au reușit să intre în Cabina telefonică. După un timp, băieții au început să renunțe. Marius și Ion au decis să iasă, după ce nu au mai putut să reziste fizic.

Curând a renunțat și John, iar în Cabină au rămas doar Alexandru, Andrada și Raluca. Cu cât timpul trecea, proba devenea tot mai dificilă. A venit rândul lui Alex să cedeze, cel care a fost încurajat de pe margine de Ana.

Cine a câștigat proba Cabinei

După ieșirea lui Alexandru, Raluca și Andrada au fost nevoite să ducă proba la un alt nivel. Cu ambele mâini ridicat și într-un picior, concurentele au mai rezistat zeci de minute.

La un moment dat, Raluca a cedat și Andrada a fost desemnată câșigătoare. Și Ion a fost mereu lângă iubita lui, șocat fiind de rezistența ei.

Andrada a ales să meargă la munte cu Raluca. De asemenea, Ion și Raluca au primit șansa să doarmă împreună în casa Mireasa sezon 4.

Ion, impresionat de gestul Ralucăi

Ion a sprijinit-o pe Raluca după ce proba s-a terminat. I-a spus că o iubește mult și că este mândru de ea. Ajuns în casa băieților, Ion a vărsat câteva lacrimi și i-a făcut declarații iubitei lui.

”Cât sunt eu, sunt mic comparativ cu ea. Nu pot să zic asta la cameră. Nu-mi stă în caracter. Așa ceva o să rămână pentru totdeauna. Nu o să uit așa ceva niciodată. Nu mi-a fost dat niciodată să se dăruiască cineva așa.

Nu credeam că există așa oameni. Pentru treaba asta o iubesc. Nu am cuvinte, e ireal. Pe mine o să mă doară mult timp după ce îi trec ei durerile. Nicio noapte la munte, în Maldive, nu aș fi acceptat să simtă așa ceva. La final zice: Măcar lăsați-l să stea cu mine și i-am promis că în viața asta o să o răsplătesc de 200 de ori mai mult decât ar putea-o răsplăti cineva e lumea asta”, a zis Ion, care a mai afirmat că gestul Ralucăi l-a ”făcut praf”.

Mireasa sezon 3. Ce decizie au luat Maria și Liviu în privința relației, după ce tânăra a mers la Giurgiu... Mireasa 2021, sezon 4. Mama Amaliei a încurajat-o pe concurentă să analizeze subiectiv relația cu John...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x