Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum a păcălit-o Ion pe Raluca ca să nu-și dea seama că urmează o cerere în căsătorie

Raluca și Ion au trecut prin emoții copleșitoare în seara de 2 decembrie 2021. Concurenta pentru că urma să apară într-o nouă emisiune și băiatul pentru că pregătea o cerere în căsătorie.

Raluca și Ion au trecut prin emoții copleșitoare în seara de 2 decembrie 2021. Concurenta pentru că urma să apară într-o nouă emisiune și băiatul pentru că pregătea o cerere în căsătorie

Antena 1

Ion a încercat să o convingă pe Raluca de faptul că sunt prezenți la XNS doar pentru a discuta despre roast. A fost atât de convingător încât iubita lui nu a bănuit nimic.

”Nu am bănuit. Vă spun sincer că nu m-am așteptat.”, a zis Raluca. ”Am văzut-o supărată. Am văzut că-și dorea, dar nu s-a mai gândit când la început am vorbit doar despre roast”, a afirmat și Ion.

”Mi-a și spun, iubito să nu fii supărată că ești ultima.”, a mai adăugat Raluca.

Mamele lui Ion și Ralucăi, reacții după cererea în căsătorie

”I-am urmărit aseară, eram la serviciu, schimbul 3 și tot m-am uitat la ei. Am plâns aseară. Sincer, șansele să plece însurat erau 50-50, dar da, mă gândeam. A demonstrat că are și alte gânduri mai bune. Raluca este nora la care visam. A văzut și tata. Se bucură pentru el ca și mine, toată lumea se bucură pentru ei. Și unchiul, mătușa, bunicii. Nu cred că pleacă în Maramureș.”, a declarat mama lui Ion, Mihaela.

Băiatul a povestit emoțiile prin care a trecut: ”Am avut emoții maxime de când am intrat pe culoarul spre platou. Eu tot așteptam o pasă, nu știam care e momentul. Am făcut cererea cu două minute mai devreme. Când am auzit-o nu știu dacă am respirat 40 de secunde. În secunda în care m-am ridicat mi-a dispărut tot.”

La scurt timp a intervenit și mama Ralucăi, doamna Loredana: ”Sunt emoționată. Ne bucurăm și bunica, bineînțeles. Cred că e ce trebuie, ei trebuie să-și trăiască povestea, să fie fericiți.”

Și bunica Ralucăi a ținut să-i felicite și să-i asigure de sprijinul necondiționat al femiliei.

”Ne uităm la ei și îmi pare bine de ce s-a petrecut. Vreau să le spun că toată familia e alături de ei și-i iubim mult.”, a adăugat și Camelia, bunica concurentei.

Mireasa 2021, sezon 4. Maria și Marius au petrecut o noapte la hotel fără camere... Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Ralucăi, în lacrimi după ce Ion a cerut-o în căsătorie pe fiica sa...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x