Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Maria, în lacrimi după ce a vorbit cu mama sa. Ce durere poartă în suflet

Maria a plâns după ce și-a auzit mama pentru prima dată de când se află în casa Mireasa sezon 4. Părintele a sunat, din nou, însă concurenta nu a fost mulțumită de cuvintele mamei.

colaj de imagini cu maria de la mireasa care plange Galerie
Maria a plâns după ce și-a auzit mama pentru prima dată de când se află în casa Mireasa sezon 4. Părintele a sunat, din nou, însă concurenta nu a fost mulțumită de cuvintele mamei | Antena 1

”Am simțit-o repede. Cred că ceva o supără. Asta mă supără la mami, parcă nu mă apreciază pentru ce sunt.”, a zis Maria, dezamăgită.

”Mi-e teamă că-l judecă și pe Marius că e tatuat. Tot timpul am suferit că am văzut că intră toți în direct și am mei intră și sunt reci. Nu știu dacă am auzit de la ea vreodată ”te iubesc”. Când vezi la alți părinți, parcă te doare când vezi că nu sunt așa și ai tăi.”, a mai spus ea, printre lacrimi, în brațele Elei.

Ela a încercat să o liniștească, în timp ce i-a ascultat durerea. Maria, însă, a fost extrem de dezamăgită de faptul că mama sa nu a încurajat-o.

După difuzarea materialului, Maria a plâns, iar Marius a încercat, fără succes, să o consoleze.

Mama Mariei a sunat, din nou, în emisia live

La câteva ore distanță, Maria a avut ocazia să o audă, din nou, pe mama sa. Și de aceasta dată, concurenta a regăsit o voce rece, care a criticat-o.

Mama Mariei s-a declarat dezamăgită de atitudinea fiicei sale, despre care a zis că nu o mai recunoaște și că este foarte schimbată.

”Ne deranjează comportamentul ei. Ea nu este cum arată acolo. Este o fată mult mai calculată, mult mai educată. Acolo nu știu ce se întâmplă cu ea. Este una dintre cele mai liniștite fete, dar câteodată are scăpări. Nu am nicio problemă cu Marius, ea a ales. O susțin necondiționat.”, a spus mama Mariei.

Mireasa 2021, sezon 4. Cum răspunde Ana speculațiilor că ar fi făcut streaming pentru adulți... Mireasa, sezonul 4. Cine este Carmen, noua concurentă din casa Mireasa. Doamna Ioana nu și-a mai putut lua ochii de la e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x