Mireasa 2021, sezonul 3. Prima reacție a Adelinei după ce Alin a format un cuplu cu Cosmina. Ce le-a răspuns fanilor

Adelina a depus toate eforturile ca să-l cucerească pe Alin. A fost eliminată din competiție, a mers la cinematograf, l-a cerut de soț, iar mai apoi a intrat în casă ca să-l convingă de sentimentele ei.

Adelina a depus toate eforturile ca să-l cucerească pe Alin

Cu toate acestea, în cele 10 zile în care a stat în casa Mireasa, Adelina nu a reușit să-l convingă pe Alin că trebuie să se logodească cu ea. Mai mult decât atât, s-a certat destul de mult cu doamna Daniela, iar tensiunea a atins cote maxime în cele 10 zile.

Prima reacție a Adelinei după ce Alin a format un cuplu cu Cosmin

Mai apoi, Alin s-a apropiat tot mai multe de Cosmina, a încercat să o cunoască mai mult, a sunat-o pe Adelina să-i spună că relația lor s-a încheiat, dar cum fosta concurentă nu a răspuns, el și-a văzut de planurile sale cu femeia care îi plăcea cu adevărat. După ce a primit acceptul celor din familia Cosminei, Alin a sărutat-o în direct pe fată, iar recent s-au și logodit.

Până în acest moment, Adelina nu a dat niciun semn, nu a mai răspuns la telefon, nu a mai trimis în casă niciun cadou pentru bărbatul despre care spunea că-l iubește. Acum însă, întrebată de fani ce părere are despre relația dintre Cosmina și Alin și care a fost reacția ei când a văzut că bărbatul are o nouă relația, fosta concurentă a spus: "A fost previzibilă situația. Oricum, consider că relația noastră s-a încheiat în momentul în care am pășit a doua oară în afara casei".

A avut sau nu probleme de sănătate?

Pentru că a lipsit mult și de pe rețelele de socializare, Adelina a vrut să-și asigure fanii că totul este bine cu ea: "Bună dragilor! Vreau să încep prin a-mi cere scuze pentru absența de pe social media din ultimul timp. Știu că majoritatea dintre voi v-ați îngrijorat, dar vreau să știți că sunt bine. Am avut nevoie să mă detașez complet pentru o perioadă, în speranța că totul va reveni la normal și uite că a revenit, Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și voi încerca să vă răspuns tuturor, pe cât posibil".

Adelina Iacob a mai spus că nu a avut nicio problemă de sănătate și că au fost doar zvonuri.

O altă surpriză din partea Adelinei pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare este faptul că s-a vopsit și a renunțat la brunet pentru blond.

Ea a mai spus că mai simte doat milă pentru Alin în acest moment, că nu va merge în marea Finală și că singurele ei prietene din casă au fost Maria și Costinela.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri