Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Domna Victoria, nemulțumiri legate de Roxana. Ce crede despre apropierile dintre tânără și Ionuț

Doamna Victoria s-a destăinuit în fața mamelor și a Costinelei și a spus că între Roxana și Ionuț lucrurile trebuie să rămână la nivel de cunoaștere.Domna Victoria are nemulțumiri legate de Roxana.

Ce crede doamna Victoria despre apropierile dintre tânără și Ionuț Galerie
Doamna Victoria s-a destăinuit în fața mamelor despre Roxana | Antena 1

Adelina a sărit în apărarea Roxanei și a spus că niciuna dintre fete nu s-a grăbit atunci când a făcut un cuplu. Domna Victoria a spus că ea o vrea pe Costinela la Craiova.

Domna Victoria, nemulțumiri legate de Roxana

Mama lui Ionuț spune că Roxana îl are pe Bogdan, fostul iubit despre care a spus în competiție că simte că lucrurile dintre ei nu s-au rezolvat încă. Doamna Victoria a vorbit și cu Ionuț și i-a spus să nu se grăbească și să lase lucrurile așa cum sunt.

Materialul cu discuțiile doamnei Victoria a fost difuzat în ediția live de azi. Roxana a văzut cum Ionuț a început să se apropie mai mult de Costinela după ce a declarat că a făcut suficienți pași spre ea, iar acum bate în retragere.

"Chiar îmi place Costinela. Mi-a plăcut de la început. Îmi place tot la ea."

Întrebat de Simona Gherghe, Ionuț a declarat că nu se mai grăbește și că vrea să le cunoască suficient de bine pe amândouă. Acesta a spus că nu renunță de tot la Roxana, dar că se retrage pentru o perioadă pentru că trecutul Roxanei i-a dat de gândit.

Acesta încearcă să le cunoască pe toate, dar ține destul de mult cont de părerea mamei. El spune că stă destul de puțin tip în preajma concurentelor și nu are timp să le cunoască.

Ionuț i-a furat un sărut Roxanei

Ionuț și Roxana s-au înțeles de minune zilele trecute, iar băiatul a devenit tot mai curajos. Zilele trecute, după ce s-au jucat minute bune, băiatul i-a furat un sărut.

După acest moment, Ionuț și Roxana au continuat să se tachineze. De asemenea, au discutat și despre fostele lor relații.

”Când sunt în prezența ei, mă simt bine. Avem lucruri în comun, atracție fizică există. Să vedem ce va urma.”, a afirmat Ionuț despre Roxana.

De cealaltă parte, concurenta a confirmat că vrea să-l cunoască doar pe Ionuț.

Acum relația dintre cei doi s-a răcit și lasă timpul să rezolve lucrurile.

Mireasa 2020, sezon 2.Claudia Shik, apariție încântătoare pe micile ecrane. A purtat o salopetă mulată, cu un decolteu g... Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela, conflict cu Adelina. Iubita lui Blaze i-a aruncat cuvinte grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x