Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela a avut curajul să vorbească despre starea de rău prin care a trecut

În noaptea de vineri spre sâmbătă Izabelei i s-a făcut rău, iar medicii au venit de urgență în casa Mireasa. Concurenta a vorbit despre acest lucru cu iubitul ei și cu fetele din casă.

Izabela a avut curajul să vorbească despre starea de rău prin care a trecut Galerie
Iazbelei i s-a făcut rău și a fost chemat medicul în casa Mireasa | Antena 1

Concurenta nu a discutat cu nimeni până nu a vorbit cu iubitul ei. Izabela a avut o criză și spune că aceasă afecțiune i s-a declanșat din cauza unui sistem imunitar scăzut.

Starea de leșin și tremuratul seamănă foarte mult cu un atac de panică a explicat Izabela. Aceasta a avut curajul să-i spună iubitul ei că a căzut în depresie și s-a consumat mult în relația cu fostul partener. Decizia despărțirii a venit din partea fostului ei iubit, care chiar se învinovățea de starea de sănătate în care se afla bruneta.

Concurenta a spus că nu a avut curajul până acum să meargă la medic. Blaze i-a promis că indiferent de diagnosticul medical, el îi va rămâne alături. Izabela i-a mai spus că dacă i se confirmă ceea ce crede ea, este destul de greu să facă copii, iar Blaze a spus că nu îl interesează acest lucru și că o iubește foarte mult. Deși iubește mult copiii, el îi va rămâne alături toată viața.

La finalul materialului, Blaze a fost aplaudat de ceilalți concurenți pentru respectul, iubirea și empatia de care dă dovadă în show. Acesta a spus încă o dată că o iubește mult pe Izabela și va rămâne mereu alături de ea.

Blaze, declarație de iubire pentru Izabela: ”Mi-a picat fața”

Blaze și Izabela de la Mireasa sezon 3 luptă să construiască o relație solidă, iar primele dovezi de iubire încep să apară.

Recent, Blaze i-a făcut iubitei sale o declarație care a lăsat-o fără cuvinte. Cei doi se aflau pe terasă, acolo unde Izabela s-a retras plângând după ultimul concurs.

Cu doar o replică, tânărul a reușit să-i aducă zâmbetul pe buze. Întreaga întâmplare a fost rememorată de Izabela în dormitor.

”Mi-a făcut o fază ieri Blaze am rămas proastă. Eram eu supărată de faza cu concursul, stăteam eu în legea mea și iese Blaze afară. Mă vede că sunt supărată, eu plângeam. Vine, îmi dă ochelarii jos, mi-a zis: nu mai plânge, nu vreau să te văd așa. La un moment dat îmi spune că ”tu ești tot și te iubesc, mami”.

Mi-a picat fața, zâmbeam așa ca o tâmpită. A zis că mi-a dat inima lui și să văd ce fac. Sunt mai amorezată decât eram”, i-a povestit Izabela Costinelei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu s-au certat pe seama reacțiilor doamnei Mari... Mireasa 2021, sezon 3. Ramona, mama Izabelei, primele declarații după ce fata a avut o criză. Ce boală are concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x