Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela arată spectaculos în costum de baie. Ce detaliu i-a scos la iveală ținuta provocatoare

Izabela, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, și-a încântat prietenii virtuali cu o imagine în costum de baie alături de partenerul său. Tânăra a surprins susținătorii cu aspectul său fizic de invidiat.

Izabela, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, și-a încântat prietenii virtuali cu o imagine în costum de baie alături de partenerul său

Antena 1

Izabela, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, este destul de activă în mediul online. Aceasta își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale evenimente din viața, iar postările ei atrag atenția de fiecare dată.

Odată cu ieșirea din casa Mireasa, tânăra și partenerul său și-au trăit frumoasa poveste de dragoste cât mai departe de luminile reflectoarelor, dar nu și de privirile atente ale susținătorilor lor.

Fosta concurentă a show-ului matrimonial obișnuiește să publice des imagini cu bărbatul care a cucerit-o în urmă cu aproximativ 1 an. Un lucru este cert, cei doi sunt mai ferciți ca niciodată împreună.

Cum arată Izabela, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, în costum de baie

De curând, Izabela a publicat pe contul de Instagram o imagine de-a dreptul spectaculoasă în costum de baie. Tânăra s-a lăsat fotografiată în timp ce stătea pe umerii partenerului său, într-o piscină închisă.

Citește și: Mireasa sezon 3. Primul mesaj al Izabelei după ce s-a căsătorit civil cu Blaze. Ce a postat pe internet

Costumul său de baie incendiar nu a fost trecut cu vederea de oamenii din mediul online. Aceasta a îmbrăcat un sutien înflorat care i-a pus în valoare bustul generos, talia de invidiat și superbele trăsături ale feței.

Postarea sa a generat mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea susținătorilor de pe Instagram.

„Vă ador frumoșilor, să fiți fericiți!❤️❤️❤️”, a fost unul dintre mesajele prietenilor virtuali.

De altfel, și Blaze a publicat o imagine adorabilă cu soția sa de la piscină. Izabela a fost surprinsă în timp ce stătea pe șezlong și își ținea de mână partenerul.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze, declarație de dragoste în așternuturi. Cum s-a pozat alături de Izabela

„Ești ce am mai scump pe lume❤️”, a fost descrierea folosită de Blaze.

Blaze și Izabela s-au căsătorit civil

Blaze și Izabela și-au continuat povestea de dragoste afară după ce filmările pentru sezonul 3 Mireasa au luat sfârșit. Cei doi nu s-au putut căsători în cadrul show-ului matrimonial pentru că tânărului îi lipsea un document foarte important, actul care dovedește că nu este căsătorit în țara de unde provine.

Blaze a discutat cu părinții săi la acel moment, le-a spus că are nevoie de act ca să se căsătorească, le-a trimis și bani ca să obțină actele, dar problema era că dura mult până ajungea în România.

La scurt timp de la ieșirea din casa Mireasa, fostul concurent al emisiunii și partenera lui au făcut pasul cel mare. Aceștia au luat decizia de a-și lega destinele într-un cadru cât mai restrâns și într-o ținută destul de simplă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, detalii neștiute despre viața ei, după ce a părăsit emisiunea. Ce a spus despre Sabrina ș... Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit. De ce cuplul lor s-a destrămat...
Ultimele știri
x