Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare. Cum a reacționat concurenta

Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare. Aceasta a primit un mesaj și un tort, de la o femeie care crede că se potrivește foarte bine cu Radu.

Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare Galerie
Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare și vrea să o ascundă de Liviu | Antena 1

Maria a spus în prima fază că este un mesaj pe care Liviu nu trebuie să-l citească, iar mai apoi cuvintele citite i-au provocat lacrimi pe care nu le-a mai putut controla.

Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare

După ce aceasta s-a pus pe plâns și a mers singură pe terasă, Radu a avut și el parte de o surpriză în casa băieților. Concurentul a spus încă de la început că nu vrea ca Liviu să se supere și că îi mulțumește telespectatoarei, dar sigur între el și Maria nu va exista nimic niciodată.

Băieții s-au bucurat de dulcele primit, Liviu fiind singurul care nici măcar nu a gustat din el. Când Liviu a ajuns în casa fetelor, Maria i-a arătat iubitului ei o altă scrisoare.

Întrebată azi de Simona Gherghe de ce a refuzat să-i arate iubitului ei mesajul și ce i-a provocat lacrimile, concurenta a mărturisit că scrisoarea a făcut-o să-și dea seama că ea și Liviu au ajuns atât de rău încât oamenii de afară îi văd deja cu alți oameni. Aceasta s-a retras în duș și a plâns mult acolo, ba chiar a spus că "Dumnezeu îi e martor că a făcut tot ceea ce a putut".

Maria a spus că de teama geloziei iubitului nu i-a arătat mesajul. Liviu a spus în emisia live că el simte că Maria a fost fericită când a citit că oamenii îi văd atitudinea față de Radu.

Maria i-a spus lui Liviu la petrecerea de sâmbătă seara că se simte bine cu el, dar nu mai este fericită la fel ca la început. Liviu a declarat că îl vede pe Radu ca pe o ispită, dar acest lucru nu îl deranjează.

Liviu și Maria au avut parte de noi tensiuni

Liviu și Maria au avut parte de noi discuții aprinse.

După ce în ediția din 13 mai Liviu s-a abținut de la orice comentarii referitoare la acuzațiile care i se aduc și la supărările din emisiune.

După ediția din 13 mai, Liviu a spus că nu vrea decât să doarmă și să nu mai participe la niciun task, fapt care a supărat-o pe Maria:

„Pot să știu ce-i cu atitudinea asta de copil. Liviu, nu-mi mai face în ciudă! Am greșit noi și nu a fost ok, nu am avut starea necesară. Eu nu-s de vină. Iubirea unde mai e. Termină cu somnul ăsta că nu ești în creștere. Trebuia să rămâi pentru mine”, i-a spus Maria lui Liviu.

Liviu și Maria au avut parte de tensiuni, după intervențiile presupusei foste iubite a tânărului. După discuții, concurenții au spus că vor să se despartă, însă au revneit ulterior la sentimente mai bune.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Alina și-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit totul... Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Andreea s-au distrat de minune la petrecere. Ce planuri de viitor au cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x