Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Nimeni nu a înțeles decizia Adelinei de a-l vota pe Alin în gala trecută

Adelina i-a uimit pe toți în gala de sâmbătă atunci când a decis să-l voteze pe iubitul pentru eliminare.

Alin a declarat că decizia Adelinei are legătură cu posesivitatea pe care o are iubita sa Galerie
Adelina i-a uimit pe toți în gala de sâmbătă atunci când a decis să-l voteze pe iubitul pentru eliminare | Antena 1

Nici Alin, nici doamna Daniela, nici fetele, nimeni nu a înțeles gestul Adelinei după decizia din gala trecută. Potrivit Simonei Gherghe, în cele trei sezoane de până acum nicio concurentă nu și-a votat până acum iubitul pentru eliminare.

Alin a declarat că decizia Adelinei are legătură cu posesivitatea pe care o are iubita sa. Cei doi au discutat mult după terminarea emisiunii, iar Alin i-a spus Adelinei că nu se aștepta la așa ceva din partea ei.

Nimeni nu a înțeles decizia Adelinei

Nici doamna Daniela nu a înțeles de ce Adelina a ales să-l nominalizeze pe Alin pentru eliminare, ba chiar a fost extrem de supărată și a rugat-o pe concurentp să nu-l mai caute pe fiul ei. Adelina a vărsat multe lacrimi, dar nimeni, nici măcar fetele nu au fost covinse de argumentul ei în legătură cu decizia controversată.

Adelina a spus că ea a decis să-l nominalizeze pe Alin pentru că nu ar fi ieșit ea niciodată Fata Săptămânii, dar toți au considerat că și-a asumat un risc foarte mare, ba chiar și-a pus mult în pericol relația.

Alin s-a retras în camera sa după ce a vorbit și cu băieții despre relația lui și chiar a plâns. În emisia live de azi, concurentul a dezvăluit că a încercat să o înțeleagă pe Adelina și a decis că e mai bine să se lase pradă sentimentelor și să se descarce.

Nominalizările fetelor în gala de sâmbătă, 17 aprilie

Anamaria l-a nominalizat pe Ionuț, cel care săptămâna trecută a fost Băiatul Favorit. Izabela l-a nominalizat pe Liviu. Roxana l-a numit pe Valentin.

A urmat Adelina care nu-l mai vrea în casa Mireasa pe Alin, iubitul său.

”Nu m-aș simți bine să știu că nominalizarea mea ar afecta un cuplu, nu vreau să iau șansa altui băiat. Relația noastră va continua afară.”, a spus Adelina. Alin a privit alegerea ei ca pe o ”posesivitate”. Băiatul crede că Adelina vrea ca el să fie eliminat ca să nu mai cunoască o altă fată în casa Mireasa, dacă Adelina va fi eliminată.

Și Andreea l-a nominalizat tot pe Valentin. Costinela a ales să-l numească pentru eliminare pe Valentin, cel care a fost votat și de Maria.

Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație în cazul eliminării lui Valentin și a doamnei Ioana... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce cred băieții și fetele despre Ruxi, noua concurentă. Discuțiile lor au fost făcute publice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x