Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Pe cine ar vrea concurenții să elimine din casa Mireasa: "Alina a venit cu alt scop, știu asta"

În Gala din 29 mai 2021, Doamna Malvina i-a scos în față pe cei patru nominalizați spre eliminare și i-a întrebat pe ceilalți concurenți pe cine ar vrea să nu mai vadă în casa Mireasa.

mireasa Galerie
Gala din 29 mai 2021 vine cu o mulțime de surprize. De data aceasta Doamna Malvina a făcut cu o sedință, unde i-a invitat pe Radu, Alina, Alin și Adelina în fața, iar ceilalți concurenți au avut de nominalizat din perspectiva lor un concurent din cei 4. | Antena 1

Gala din 29 mai 2021 vine cu o mulțime de surprize. De data aceasta Doamna Malvina a făcut cu o sedință, unde i-a invitat pe Radu, Alina, Alin și Adelina în fața, iar ceilalți concurenți au avut de nominalizat un concurent din cei patru, din perspectiva lor.

Tensiunile și emoțiile nu au lipsit din peisaj, iar concurenții nu au stat prea mult pe gânduri.

"Voi știți că mâine la gală avem de făcut o eliminare. Îi rog pe cei care sunt propuși spre eliminare să ia un loc pe scaunele din față. Să stăm de vorbă. Știu că nu este o situație plăcută pentru niciunul dintre noi, dar trebuie să ne rezolvăm problemele.", a spus Doamna Malvina.

Adelina, Alin, Alina și Radu și-au motivat dorința de a rămâne în casa Mireasa.

Pe cine ar vrea concurenții să elimine din casa Mireasa

Nominalizările de astăzi au dictat o stare de alertă generală în casa Mireasa. Doamna Malvina a ținut neapărat să afle pe cine își doresc concurenții afară din emisiune. Aceasta a început cu Maria, care a nominalizat-o pe Alina, pentru că nu a și-a putut face o relație până acum în casă.

"Eu vreau să plece Alina, deși s-a cunoscut cu mai mulți băieți, nu s-a ridicat niciunul la nivelul ei. Cred cu tărie că Alina a venit aici cu alt scop, acela de a se afirma și de a deveni vedetă prin talentul pe care nu îl are.", a spus Maria.

Liviu a dezvăluit că își dorește să îl voteze pe Radu spre eliminare. Ana Maria nu și-ar dori să plece nimeni, însă ar vota Alina, pentru că nu și-a găsit scopul în emisiune. Bogdan a mărturisit că ar elimina-o pe Alina, în timp ce Ionuț și-ar dori să îl vadă eliminat pe Radu. La fel și Costinela, care l-a completat pe iubitul ei.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. De ce s-a supărat doamna Mari, de fapt, că Liviu a vorbit cu tatăl lui

Andreea își dorește să părăsească competiția Alina, iar votul lui Marian, Blaze și Izabela ar merge tot spre Alina.

"Alin și Adelina vă iubesc mult. Radu nu trebuie să plece. Alina a venit cu alt scop, știu asta. Eu votez 100% să plece Alina", a spus Blaze.

Doamna Victoria nu a vrut să facă nicio nominalizare

Și mamele au avut de făcut câteva nominalizări, însă Doamna Victoria a fost cea care s-a ridicat de pe scaun și a spus că nu poate nominaliza pe nimeni, iar dorința ei este să rămână toți în competiție.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela crede că Adelina îl ține pe Alin lângă ea cu farmece

Doamna Daniela a nominalizat-o pe Adelina, Doamna Ioana pe Alina, Doamna Mari pe Radu, iar Doamna Malvina pe Alina.

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina crede că Alin nu are sentimente pentru ea... Mireasa 2021, sezonul 3. O mamă a intrat în posesia inelului. Cui a vrut să îl ofere și cum a reacționat fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x