Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Rominei de la Mireasa

Durerea sufletească a ieșit la iveală. Romina a povestit cu lacrimi în ochi despre decesul mamei sale. 

Romina a povestit prin ce drama a trecut: Mama a murit într-un incendiu în Rusia Galerie
Romina, poveste de viață ce motivează numai spre iubire | Antena 1

Într-un bloc din Moscova, mama Rominei și încă trei membrii ai familiei ei au decedat în urma unui incediu. Acesta era cu bunica ei acasă când a aflat despre tragedie.

Mama Rominei plecase la Moscova ca să lucreze, pentru a-i asigura un trai mai bun concurentei. Romina spune că nu a avut parte de copilărie. Acesta a povestit că a fost abuzată fizic de bunica maternă și că i-a fost foarte greu.

Povestea de viață a Rominei de la Mireasa

Deși îi povestea mamei sale prin ce trece, nimeni nu a ajutat-o cu nimic. Acum concurenta spune că va lupta cu orice preț pentru a avea un trai mai bun. Este mai mult decât sigură că vrea o familie, lucrul care i-a lipsit cel mai bun.

Tatăl Rominei a părăsit-o când avea numai 10 luni și a căutat-o abia recent, după ce a început să fie remarcată pe piața muzicală. Concurenta spune că nu-i este deloc greu, va trece peste tot, dar că preferă să plângă ca să se liniștească.

Maria și Simona Gherghe au privit cu ochii în lacrimi materialul cu Romina. Prezentatoarea tv nu și-a mai putut stăpîni lacrimile și a încercat să o liniștească pe Romina.

Despre cei din familie, Romina spune că nimeni nu o susține și că este nevoită să-i întrebe ea dacă sunt mândri de realizările ei. Ea spune că aceste lucruri o fac și mai puternică.

Cine este și cu ce se ocupă Romina, noua concurentă din casa Mireasa

Romina este noua concurentă din casa Mireasa. Are 22 de ani și este originară din Chișinău. A venit la competiție pentru a-și găsi jumătatea și pentru experiența unică.

Romina este de 5 ani pe piața muzicală de la ea din țară și are fani. Cântă de la vârsta de la 4 ani, iar după ce a murit mama sa, muzica a ajutat-o să se liniștească. Mama sa a murit atunci când ea avea numai 6 ani.

Bunica este cea care a crescut-o. Tatăl a părăsit-o la vârsta de 10 luni. Trecutul ei amoros a fost marcat de eșecuri. Ultima relație a avut-o în urmă cu 1 an și jumătate și a durat doar 7 luni. Romina vrea alături un bărbat deștept, care se îmbracă frumos. Deși are numai 22 de ani, vrea să fie o mămică tânără.

Mireasa 2021, sezonul 3. Costinela a pus punct relației cu Ionuț. Cei doi s-au despărțit... Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionut apropiere foarte mare. Tânăra a făcut o dezvăluire care i-a uimit pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x