Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana au plecat în vacanță. Cum s-au fotografiat în aeroport și ce destinație au ales

Alexandru și Ana, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, au decis să plece într-o nouă vacanță pentru a se relaxa. Hai să vezi ce destinație spectaculoasă au ales cei doi, dar și cum s-au fotografiat cei doi în aeroport.

Colaj cu Alexandru și Ana de la Mireaa sezonul 4 Galerie
Alexandru și Ana, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, au decis să plece într-o nouă vacanță pentru a se relaxa | Antena 1

Alexandru și Ana s-au cunoscut în casa sezonului 4 Mireasa. Cei doi și-au dat seama rapid că sunt suflete pereche, motiv pentru care au decis să se cunoască mai bine, ca mai apoi să se declare un cuplu.

În prezent, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor. La aproximativ un an de la Marea Finală, concurenții sunt mai fericiți ca niciodată împreună, fapt care demonstrează cât de puternică este iubirea lor.

Deși aparițiile lor televizate au fost tot mai rare, Alexandru și Ana nu uită să își țină la curent susținătorii de pe Instagram cu cele mai importante evenimente din viața lor. De curând, tânăra și-a anunțat urmăritorii că a plecat într-o vacanță de vis alături de soțul său.

Cum s-au fotografiat Alexandru și Ana, foștii concurenți ai sezonului 4, în aeroport

Alexandru și Ana se numără printre norocoșii care și-au găsit fericirea în casa show-ului matrimonial. Telespectatorii au urmărit cu drag parcursul relației lor în cadrul emisiunii, iar drept dovadă au stat voturile publicului din Marea Finală.

Deși a trecut mult timp de când sezonul 4 Mireasa s-a încheiat, cei doi concurenți au foarte mulți susținători în mediul online. De asemenea, tinerii au o activitate intensă pe rețelele sociale, împărtășind cu urmăritorii lor cele mai speciale momente.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce nemulțumiri are Raluca la adresa lui Alex. De la ce au pornit neînțelegerile dintre cei doi

Recent, Ana a decis să le spună prietenilor virtuali că a plecat într-o vacanță alături de soțul său. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază romantică la aeroport. De altfel, aceștia au decis să plece în Istanbul, Turcia.

Pentru că îi place să își surprindă internauții, soția lui Alexandru a mai publicat o imagine din destinația de vis prin intermediul unui InsaStory.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Cum a fost surprinsă Deni, după eliminarea lui Sebaidin. Ce a spus Ada despre plecarea concurentului

„Heyy”, a scris ea în dreptul fotografiei în care apare și partenerul său.

Un lucru este evident, relația celor doi devine mai solidă pe zi ce trece. Aceștia încearcă să petracă mai mult timp împreună și să călătorească, lucru care le întărește cuplul.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4

Inițial, Ana de la Mireasa a fost atrasă de Marius. Cei doi au avut un blind date și o întâlnire față în față, la care s-au și sărutat. Concurenta nu a fost sigură pe alegerea ei și nu a încercat mai mult cu Marius. Curând, Alexandru s-a apropiat de ea.

Prudentă din fire, Ana a dorit să înțeleagă întreaga situație dintre Adelina și concurent. I-a dat o șansă abia după ce și-a dat seama că Alexandru a trecut peste acea poveste de iubire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrurile au evoluat frumos între ei, fără certuri semnificative. În Finala s-au și căsătorit, sub privirile emoționate ale persoanelor dragi lor.

Mireasa, sezonul 6. Ce nemulțumiri are Raluca la adresa lui Alex. De la ce au pornit neînțelegerile dintre cei doi... Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Ce și-au spus Ada și doamna Dorina după eliminarea lui Sebaidin. Totul a fost înregis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x