Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Cum a fost surprinsă Deni, după eliminarea lui Sebaidin. Ce a spus Ada despre plecarea concurentului

În gala de vineri, 4 noiembrie 2022, Sebaidin a fost eliminat din casa Mireasa. Concurentul a pășit în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre plecarea lui Hai să vezi ce a spus Ada, dar și cum a fost surprinsă Deni de camerele de filmat după votul publicului.

Colaj cu Sebaidin, Deni și concurenții din casa Mireasa Galerie
În gala de vineri, 4 noiembrie 2022, Sebaidin a fost eliminat din casa Mireasa | Antena 1

Sebaidin și Andrei au fost timp de o săptămână în cursa de eliminare! În gala de vineri, 4 noiembrie 2022, un băiat a părăsit competiția show-ului matrimonial, votul publicului fiind de 70% pentru acesta.

Astfel, telespectatorii au decis ca Sebaidin să plece acasă. Vestea dată de Simona Gherghe i-a luat prin surprindere pe toți. Mai mult decât atât, lacrimile au cuprins casa Mireasa după ce tânărul a fost eliminat.

Momentele emoționante și-au făcut rapid apariția pe platoul de filmare. George a început să plângă în timp ce își lua la revedere de la colegul său de emisiune. În plus, reacțiile celorlalți concurenți au uimit telespectatorii.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

„Devine din ce în ce mai greu să se despartă pentru că s-au obișnuit împreună, au trăit împreună, au acumulat experiențe, s-au unit sau certat unii cu alții. Aceste lucruri, cumva, cimentează relații sau nasc prietenii care pot să fie pe viață, inclusiv pentru mamele care trăiesc o experiență inedită.”, a spus Gabriela Criste în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

Ce a spus Sebaidin despre eliminarea din casa Mireasa. Cum au filmat-o camerele pe Deni

La scurt timp de la eliminarea din competiția reality show-ului, Sebaidin a fost invitat în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre plecarea lui. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea le-a arătat un scurt videoclip cu Deni, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după plecare concurentului.

„Deni plânge și mănâncă”, a spus prezentatoarea TV.

„Nu mă mai regăseam, vedeam prea multe și nu îmi doream să vorbesc. Le țineam în mine, de acolo și comportamentul meu s-a schimbat. Mi-am dorit să rămână Andrei pentru că el are o relație, iar eu consider că au nevoie de timp pentru a se cunoaște și să iasă împreună afară”, a mărturisit Sebaidin în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Concurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu

„O să venim și sezonul următor la voi”, a completat mama concurentului.

Ce a dezvăluit Ada la Mireasa - Capriciile Iubirii, după eliminarea lui Sebaidin

Ada și-a dat frâu liber sentimentelor, după eliminarea lui Sebaidin din sezonul 6 Mireasa. Concurenta a dezvăluit, de față cu tânărul și mama lui, că s-a atașat foarte tare de el în casa show-ului matrimonial.

„M-am atașat foarte tare de Sebaidin. Noi nu am făcut lucrurile când am simțit, iar plecarea lui lasă un gol, mai ales pentru mine.”, a mărturisit Ada.

De asemenea, Gabriela Cristea a ținut să-i transmită un mesaj lui Sebaidin înainte ca acesta să părăsească platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

„Îți doresc să fii fericit, să fii sănătos, să fii înțelept, așa cum te-am văzut de cele mai multe ori aici în emisiune. Îți doresc să îți găsești dragostea vieții tale și să îți trăiești povestea vieții. Baftă multă și iubire cât să încapă în sufletul tău.”, a spus prezentatoarea TV.

Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa, sezonul 6. Ce nemulțumiri are Raluca la adresa lui Alex. De la ce au pornit neînțelegerile dintre cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x