Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a discutat Adelina cu mama sa la telefon. Lacrimile au curs șiroi pe obrazul concurentei

Mama Adelinei a sunat în redacția emisiunii Mireasa și a rugat-o insistent pe concurentă să plece acasă cu orice preț pentru a fi prezentă la această dramă din familie.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a discutat Adelina cu mama sa la telefon. Lacrimile au curs șiroi pe obrazul concurentei Galerie
Pierderea suferită a făcut-o pe Adelina să plece acasă | Antena 1

Femeia care i-a dat viață a rugat-o să facă orice ca să plece acasă, chiar dacă e nevoie să sară gardul, să trimită un avocat. Acest lucru nu a fost necesar, staff-ul emisiunii a fost de acord ca Adelina să plece, dată fiind suferința din familia sa.

Ce a discutat Adelina cu mama sa la telefon

"Te rog să sari gardul ca să mă ai în viață."

Pierderea suferită a făcut-o pe Adelina să plece acasă, să fie lângă familia sa și a spus că nu are cum să meargă mai departe în competiție știind că părinții ei nu sunt bine. Cel care i-a fost alături în acele clipe este Seba, iubitul ei. Acesta i-a dat sfaturi prețioase și a încurajat-o să fie puternică.

Adelina s-a gândit mult la verișoarele ei și la suferința lor și a spus că o doare suferința lor nespus de mult. Concurenta a mai spus că a venit în competiție crezând că totul se va rezolva cu bine acasă.

Decizia de a părăsi casa i-a fost comunicată Adelinei în emisiunea Mireasa, Capriciile iubirii, de către Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea i-a adresat condoleanțe, însă concurenta nu a găsit puterea să discute despre acest subiect. Cu lacrimi în ochi, ea a decis să nu vorbească despre ceea ce se întâmplă în familia sa și a spus clar și răspicat că are nevoie să plece din competiție pentru a le fi alături celor dragi ei.

Situația excepțională a fost tratată cu diplomație de către Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a anunțat-o pe concurentă că poate pleca acasă azi și că nu se știe dacă mai poate reveni în competiție, ca să-și ducă mai departe relația cu Sebastian.

Doliul din familia Adelinei a curmat parcursul competițional al concurentei.

Mama lui Seba a intrat în competiție

Mama lui Seba a intrat aseară în casa Mireasa, dar întâlnirea cu Gabi nu a fost una tocmai plăcută.

Când doamna Gabi a mers la doamna Margareta să îi ureze bun venit, mama lui Seba a rugat-o pe confidentă să păstreze distanța. Mama lui Seba i-a spus că vor discuta și că o vor face în competiție, deși Gabi a rugat-o să aibă o conversație acasă.

Doamna Margareta i-a spus că ea a fost cea care a trimis-o în emisiune, iar doamna Gabi și-a bătut joc de copilul ei. De asemenea, mama lui Seba a fost deranjată de speculațiile cu privire la relația dintre Seba și doamna Gabi și a spus că nu este nimic între ei.

Mireasa sezon 4, 20 noiembrie 2021. Vot surpriză în casa Mireasa. Ce cuplu a intrat în cursa de eliminare... Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina, fosta concurentă de la Mireasa, declarație de dragoste pentru Alin. Ce poză a publicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x