Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Seba, comentarii răutăcioase pe rețelele sociale. Doamna Margareta, subiect pe grupurile de fani

Doamna Margareta a intrat vineri în casa Mireasa pentru a-l susține pe Sebastian, spunând că doamna Gabi și-a bătut joc de fiul său pe tot parcursul emisiunii.

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Seba, comentarii răutăcioase pe rețelele sociale. Doamna Margareta, subiect pe grupurile de fani Galerie
Mama lui Sebastian a denigrat pe Facebook cuplurile | Antena 1

Mama lui Sebastian a denigrat pe Facebook cuplurile, concurenții rând pe rând, iar aceste detalii au fost oferite de mama lui Ion în emisiunea Mireasa, Capriciile iubirii.

Mama lui Seba, comentarii răutăcioase pe rețelele sociale

Doamna Margareta a spus că Petrică este urât, că Ela a celulită, că Ana nu este o femeie frumoasă, că niciun cuplu din casa Mireasa nu este real. Simona Gherghe a încercat azi să afle ce s-a întâmplat de fapt și dacă doamna Margareta a fost cea care a scris acele lucruri.

Mama lui Seba a recunoscut că este contul ei și a spus că acum, după numai 3 zile de la intrarea în competiție și-a schimbat complet părerea.

De când a intrat în casă, doamna Margareta a intrat în conflict cu doamna Gabi și cu restul concurenților care au avut conflict cu Sebastian. Deși a încercat să o calmeze, Seba nu a avut sorți de izbândă cu comportamentul mamei sale.

Doamna Margareta a amenințat-o pe doamna Gabi, i-a adresat injurii și chiar a împins-o. Casa Mireasa a reacționat și i-au luat apărarea doamnei Gabi, care a fost de la început alături de Seba.

Doamna Margareta l-a împins pe Ion, Seba a spus că Ion a nu o respectă pe mama sa, iar doamna Margareta l-a amenințat pe Ion că-l bate. Toate imaginile u fost difuzate azi în emisia live, iar Simona Gherghe le-a atras tuturor atenția pentru comportament.

Ion: "Nu e ceva cu care se poate mândri niciunul dintre noi."

Seba a spus că totul s-ar liniști dacă Ion nu s-ar mai băga în relația dintre el, doamna Gabi și doamna Margareta.

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții s-au distrat la petrecere alături de Alex Velea. Ce s-a întâmplat după gală... Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor s-au logodit la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x