Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Victor a creat nemulțumire în casă. Ce spune bărbatul despre femeia care i-a dat viață

Pe finalul emisiei de ieri, Victor a avut parte de cea mai mare surpriză de când se află în casa Mireasa. Mama sa a intrat în competiție, iar Victor și doamna Lenu au îmbrățișat-o de bun venit.

Andrada s-a bucurat și ea mult să o cunoască pe mama iubitului ei, iar bucuria revederii a fost evidentă. Victor a avut însă un șoc când Simona Gherghe a anunțat că mama sa va rămâne în competiție. Alina Petcu a spus că a venit pentru Victor fiindcă simțea că fiul ei avea nevoie de ajutoare.

Mama lui Victor a creat nemulțumire în casă

Andrada este cea care i-a făcut turul casei. Cu toate acestea, Andrada a încercat să afle de la Victor de ce nu s-a bucurat prea mult de venirea mamei sale. Acesta i-a spus Andradei că mama sa a suferit mult în trecut și că speră că a trecut peste tot și se va acomoda în competiție.

Între patru ochi, Victor a discutat cu mama sa. Doamna Alina a spus că va sta doar o lună în competiție.

"Vezi că nu e ușor pe aici. Să nu te cerți", i-a spus Victor mamei sale. Doamna Lenu a spus că îi predă ștafeta și că se bucură mult să o vadă.

Mama lui Victor a spus că este prea devreme să se pronunțe în ceea ce o privește pe Andrada și că nu poate să-și exprime sentimentele față de ea. Simona Gherghe l-a atenționat pe Victor cu privire la materialul în care el vorbește despre mama sa, într-un moment în care a discutat cu Andrada.

Emoții negative pentru Victor

Venirea mamei sale a declanșat în Victor o serie de emoții negative. Acesta i-a spus Andradei că nu înțelege de ce a venit că îi va face viața grea. Apariția mamei sale l-a răscolit pentru că trecutul lor a fost tumultos. Victor a declarat că nu s-au înțeles niciodată prea bine și că afară îi purta de grijă.

Victor a declarat că din ianuarie nu a mai vorbit cu ea, dar că este terorizat de venirea mamei. Nici doamna Lenu nu a fost prea fericită și i-a spus acest lucru nepotului ei.

După ce a văzut materialul, doamna Alina a spus că supărarea a fost reciprocă.

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Victor a intrat în competiție. Reacția doamnei Lenu și a concurentului... Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au aruncat internetul în aer. Ce spun cei doi despre imaginile din intimitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x