Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca și-a mărit buzele. Cum arată iubita lui Ion după ce a ieșit din cabinetul medicului estetician

Raluca și Ion, finaliști sezonului 4 Mireasa, au trecut pragul emisiunii Showbiz Report și au dicutat despre viața pe care o au acum, dar și despre foștii concurenți. Tânărul nu a ezitat să evidențieze faptul că iubita lui și-a făcut o schimbare de look neașteptată.

ion-raluca-mireasa-sezonul-4 Galerie
Raluca și Ion, finaliști sezonului 4 Mireasa, au trecut pragul emisiunii Showbiz Report și au dicutat despre viața pe care o au acum, dar și despre foștii concurenți. | Antena 1

Raluca și Ion se numără printre concurenții care au reușit să atragă atenția telespectatorilor în sezonul 4 Mireasa. Cei doi au surprins cu faptul că au reușit să rămână împreună, deși au avut mai multe discuții și certuri pe parcursul emisiunii matrimoniale.

La aproape o lună de la Finală, aceștia au pășit în platoul Showbiz Report mai fericiți ca niciodată și cu zâmbetul larg pe buze. Finaliștii au primit urări cu ocazia zilei de Sfântul Ion și au vorbit despre evenimentele din ultima perioadă.

Întrebați de Andrei Ștefănescu dacă și-au petrecut ziua de nume într-un cadru mai special, Ion nu s-a putut abține și a dezvăluit faptul că iubita lui a luat decizia de a-și schimba look-ul, mai exact, să își mărească buzele.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ion declară că nu și-a dorit să câștige competiția. Ce mărturisește Raluca despre realția cu soacra

Cred că a fost o zi specială pentru noi. Am fost să își pună ea acid hialuronic în buze, vedeți că și-a pus acid soția mea astăzi.”, a spus tânărul, la Antena Stars.

Cum arată Raluca din sezonul 4 Mireasa cu noul look

Raluca a impresionat de fiecare dată cu frumoasele trăsături ale feței, iar telespectatorii au apreciat-o pentru felul său carismatic din cadrul show-ului matrimonial. La scurt timp de la marele pas și Finala Mireasa, concurenta a decis să își schimbe puțin înfățișarea și să treacă prin cabinetul medicului estetician.

Se pare că tânăra și-a dorit mărire de buze, iar iubitul ei a fost extrem de încântat de alegera făcută. Deși schimbarea nu este una radicală, se poate observa că buzele sale au mai mult „volum”.

Raluca a ales să arate publicului noua intervenție estetică prin intermediul emisiunii Showbiz Report. Concurenta sezonului 4 Mireasa este extrem de încântată de noul său look și a recunoscut imediat despre ce procedură este vorba.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Prima reacție Ralucăi și a lui Ion după ce au ieșit pe locul 3 în Finala Mireasa

Ce spun Raluca și Ion despre relația pe care o au cu familiile

Invitați în emisiunea de la Antena Stras, Ion și Raluca au vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața lor acum, după ce s-a încheiat sezonul 4 Mireasa. Mai mult decât atât, cei doi au oferit informații neașteptate și despre relația pe care o au cu familiile lor.

“Noi suntem cei mai câștigați pentru că el e cel mai important decât mine. Simt că am câștigat ceva mai important decât banii, am câștigat un suflet”, a spus Raluca, conform Antena Stars.

„Sincer să fiu cu voi, chiar nu e la fel! E mai bine afară. Ea s-a mutat la mine, locuim amândoi la mine acasă acum. Locuiesc în curte cu familia, dar singur. (...) Mama îmi trimitea scrisori de când am început să vorbesc cu ea (n.r cu Raluca). Și îmi spunea că îi place, că e o fată drăguță și simpatică. Îmi spuneau că ei sunt ok dacă eu aș alege-o pe ea. Ei n-au nimic împotrivă”, a mai adăugat Ion.

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius vorbesc despre motivul pentru care nu s-au căsătorit în emisiune și ce fac acum... Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin au plecat într-o vacanță în Egipt. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x