Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Un prim dialog între Marius și Amalia. Ce au discutat cei doi

Amalia a ajuns în casa băieților sâmbătă și, după ce i-a salutat pe cei din casă, Marius este cel care s-a așezat lângă ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Un prim dialog între Marius și Amalia. Ce au discutat cei doi Galerie
Amalia a povestit ieri în emisia live că atunci când a mers la somn, Marius a mers în camera ei și i-a dat un sărut de noapte bună | Antena 1

Aceasta a primul dialog între cei doi. Marius a tachinat-o și i-a "reproșat" lui Alex că stă cu spatele la ea în timp ce mânca, după ce Amalia a declarat că a intrat în competiție pentru a-l cunoaște.

Un prim dialog între Marius și Amalia

După o serie de glume, Amalia i-a spus lui Alex că a atras-o la el caracterul și într-o oarecare măsură a contat și aspectul fizic.

Amalia a povestit ieri în emisia live că atunci când a mers la somn, Marius a mers în camera ei și i-a dat un sărut de noapte bună, pe buze. Concurentul spune însă că nu a fost așa și că i-a dat un pupic pe obraz. Maria a fost deranjată de toată această situație, iar Simona Gherghe i-a promis că îi va oferi azi un material care să elucideze misterul. Maria și Marius sunt într-o relație de cunoaștere.

Misterul sărutului, elucidat

Alex și Petrică i-au făcut patul, iar Seba a mers la ea și i-a dat un pupic de noapte bună pe obraz. În altă cameră din casa băieților, Ion, Marius și Victor le pregăteau o farsă. Marius a fost cel mai curajos și a intrat în cameră, i-a dat pupicul cerut de Amalia și a fost de două ori, nu o singură dată.

După ce a văzut imaginile, Maria a spus că Marius a creat toată situația și tot el trebuie să rezolve. Un lucru este cert, Marius a pupat-o de două ori, iar Maria cere o explicație de la el. Concurentul a spus că a fost doar ceva de moment, iar Ion și Victor au fost cei care l-au împins de la spate.

Tot în emisia live de ieri, în pauza de publicitate, după dezvăluirile Amaliei, Maria și Marius au avut o discuție. Maria i-a spus lui Marius că nu vrea să o mai pună în ipostaze proaste ca aceasta. Concurentul i-a explicat blondinei că a fost doar un joc și că nu vrea deloc să o cunoască. Acesta a asigurat-o că Amalia nu îl atrage și că a fost agitat de băieți.

Nici Amalia nu mai vrea să îl mai cunoască pe Marius. I-a spus acest lucru Speranței.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Raluca au ajuns la sentimente mai bune. Concurentul a primit o scrisoare de la părinți... Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca este concurenta care trebuia să părăsească casa, dar mamele au ales-o pe Speranța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x