Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, o nouă ceartă cu Alina: "Tu ai vrut să pici bine"

Fetele au avut parte de un task în casa lor, iar Alina a câștigat o cheie. După ce l-a propus pe Ionuț pentru un date, iar acesta nu a vrut să se vadă cu ea, o mică discuție a început.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, o nouă ceartă cu Alina: "Tu ai vrut să pici bine" Galerie
Alina s-a gândit să le ofere date-ul Andradei și lui Victor | Antena 1

Alina s-a gândit să le ofere date-ul Andradei și lui Victor pentru a pune capăt discuțiilor dintre ei.

Victor și Andrada, o nouă ceartă cu Alina

Andrada s-a bucurat și i-a mulțumit, dar a recunoscut că a fost surprinsă de alegerea Alinei. Blondina a spus că s-a gândit la ei pentru că nu au ieșit niciodată în afara casei de când sunt împreună. Victor i-a spus că a făcut acest gest doar pentru a da bine în fața fanilor. Andrada i-a mulțumit Alinei, dar Victor a spus că nu are nevoie de niciun favor din partea ei.

Victor: "Simt că mă cumpără cu acest favor. Nu vreau să îl accept."

Alina s-a supărat după ce a văzut reacția lui Victor și a spus că nu mai este cazul de așa ceva și că vrea ca un alt cuplu să aibă acest beneficiu. Andrada și Victor au pierdut un shooting foto Bonnie & Clyde.

Pentru că cei doi nu mai merg la date, Simona Gherghe le-a propus concurenților să voteze un cuplu care se potrivește unei asemenea ședințe foto.

Alina, imaginile controversate care i-au surprins pe toți

Alina, concurenta din casa Mireasa, i-a surprins pe toți după ce fanii emisiunii ar fi găsit și repostat fotografii compromițătoare cu aceasta. Concurenta din sezonul 4 Mireasa a avut de dat explicații.

Deși la începutul emisiunii Mireasa, concurenta spunea că nu va fi niciodată prinsă pe picior greșit, fanii emisiunii spun că noile imagini care au apărut cu ea ar denota altceva. Alina a comentat imaginile cu ea din videoclipul semnalat de telespectatorii Mireasa sezon 4 și de mama Andradei. Ea a spus că nu i se pare nimic exagerat.

“E un videoclip muzical la care am participat. Am jucat un rol”, spune Alina.

Prezentatoare Gabriela Cristea a spus că deși imaginile sunt blurate, se vede că în videoclip fuma. În același timp, a fost publicată o imagine în care Alina apare alături de o persoană care ar avea legături cu industria de filme pentru adulți.

Mireasa, sezonul 4. Petrică, supus interogatoriului băieților în casa Mireasa după cererea în căsătorie... Mireasa 2021, sezonul 4. Ionuț a avut o discuție cu Adelina. Au fost sinceri unul cu celălalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x