Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ana, surprinsă în costum de baie pe nisipul din deșert. Cum s-a fotografiat soția lui Alexandru

Ana, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, a făcut senzație pe contul de Instagram cu o imagine din vacanța în care a plecat alături de soțul său, Alexandru. Tânăra a îmbrăcat un costum de baie negru și s-a lăsat fotografiată pe nisipul fierbinte din deșert.

colaj-ana-alexandru-mireasa Galerie
Ana, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, a făcut senzație pe contul de Instagram cu o imagine din vacanța în care a plecat alături de soțul său, Alexandru. | Antena 1/ Instagram

Ana și Alexandru, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste după ce s-au decis să facă pasul cel mare în cadrul show-ului matrimonial. Cei doi își încântă de fiecare dată prietenii virtuali cu ipostazele romantice în care se lasă fotografiați și îi țin la curent cu cele mai importante evenimente din viața lor.

De curând, aceștia au plecat într-o vacanță de neuitat în Dubai, iar pozele de pe rețelele sociale nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, Ana a făcut furori cu o imagine într-un costum de baie negru.

Cum a fost surprinsă Ana pe nisipul din deșert

Pe lângă imaginile în care apăreau împreună, Ana a mai publicat o serie de postări care au atras atenția internauților. Soția lui Alexandru a pus pe jar prietenii din mediul virutal după ce a publicat o poză în costum de baie.

Tânăra s-a lăsat fotografiată într-o ipostază senzuală pe nisipul fierbinte din Dubai. Ținuta la care a apelat îi scoate în evidență atuurile fizice, iar culoarea părului îi pune într-o lumină bună superbele trăsături ale feței.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au plecat din București. Spre ce destinație se îndreaptă cei doi foști concurenți Mireasa

Costumul de baie dintr-o singură piesă i-a lăsat la vedere bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. Un lucru este evident, Ana a reușit să impresioneze pe toată lumea cu formele sale provocatoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 1.000 de like-uri, semn că este apreciată de foarte multe persoane pe rețelele sociale. De asemenea, reacțiile pozitive și complimentele nu au lipsit prea mult din peisaj.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana, față în față cu Ela și Petrică, la Tv. Ce au mărturisit

„Ești superbă, te integrezi perfect în decor!”, „Frumusețe rară 😍”, „Ai un farmec aparte! Ești o frumoasă! 🥰”, „Wow, roșcata noastră este sexi!” sau „Frumoasa cu parul de foc. Ești superbă ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Ce au făcut Ana și Alexandru la scurt timp de la Finala sezonului 4 Mireasa

La aproape o lună de când au decis să facă marele pas în cadrul sezonului 4 Mireasa, Ana și Alexandru au pășit în platoul Antena Stars și au vorbit despre cele mai noi experiențe din viața lor. Cei doi au dezvăluit că s-au mutat împreună și că lucrările sunt spre final.

Ne-am mutat într-un apartament. Are 3 camere. Am avut nevoie de spațiu, asta a fost una din dorințele noastre.”, a mărturisit Ana, conform sursei citate mai sus. .

Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea Inimioarei. A făcut o dezvăluire prin care a câștigat admirația băieților... Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, declarație de dragoste pentru Ana la patru luni de relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x