Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 18 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 18 iunie 2022.

simona gherghe imbracata in alb la gala mireasa 18 iunie Galerie
Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 18 iunie 2022. | Antena 1

A fost o săptămână plină de evenimente în casa Mireasa sezon 5. Din păcate, cu multe certuri în cupluri.

Cum a fost săptămâna aceasta pentru concurenții de la Mireasa sezon 5

Giovana și Sese s-au certat de mai multe în ultimele zile. Ultima dată s-a întâmplat pe terasă și băiatul a avut un gest necontrolat. A luat-o brusc în brațe și a pupat-o, cu toate că ea a țipat să fie lăsată în pace.

Totul s-a rezolvat câteva minute mai târziu și pare că i-a ajutat mult faptul că Sese a fost plecat o zi. Băiatul a mers să-și facă buletinul și ambii au simțit lipsa partenerului. Declarațiile pe care Giovana i le-a făcut în lipsa lui l-a făcut pe băiat să creadă orbește în iubirea lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a făcut un test de sarcină. Care e rezultatul

Și Alina cu Valentin s-au certat foarte rău și fata chiar a dorit să se despartă de el. Totul a pornit de la faptul că tânăra preferă compania Yanei și nu i-ar da atenție logodnicului. De aici, cei doi au ținut-o trei zile în certuri. Nervos, Vali i-a spus că poate își face și altă relație, lucru care a scos-o din sărite pe iubita lui.

A doua zi, ea s-a oferit să îi dea inelul de logodnă. Ambele lor familii au intervenit pentru a îi ajuta să înțeleagă situația și să priceapă că acestea nu sunt motive de ceartă. Într-un final, s-au despărțit, însă Alina a rămas cu un gust amar. Motivul? Discuțiile logodnicului cu Elena, pe care le-a considerat deplasate.

Sabrina și Perneș au fost bine, în ciuda faptului că băiatului nu i-a picat bine faptul că logodnica a râs de el alături de Larisa. A trecut peste asta, însă foarte deranjat a fost când ea a refuzat să meargă la date cu el. L-a luat, în schimb, pe Sese.

Fata crede că de vină e insistența lui și el și-a luat toată vina legat de discuțiile cu privire la refuzul ei de a ieși împreună la o întâlnire.

În această săptămână, Yana și Andrei au luat o pauză de la relație. Motivul? Ei bine, el crede că iubita lui are ceva de ascuns și ea consideră că fiul doamnei Mioara o descoase, parcă pentru a o pune într-o lumină nefavorabilă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa pentru eliminare pe 18 iunie

De aici, s-au certat și Yana a avut chiar un limbaj neplăcut la adresa lui. I-a spus să o pupe în zona intimă când a văzut că nu pot ajunge la un consens. Doamna Mioara s-a arătat dezamăgită de întreaga situație.

Leo și Anda au primit vizita surorii Ruxi, care i-a sfătuit să mai aștepte până se căsătoresc. E prima dată când cei doi și doamna Dana primesc un semn de la familie în ultima perioadă. De la Paște, ei nu au mai primit nicio veste de la cei dragi, spre supărarea evidentă a doamnei Dana.

Clasament Mireasa din Gala 18 iunie 2022. Cum a votat publicul

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul complet din 18 iunie 2022:

Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

TOP 3 băieți:

1. Sese

2. Perneș

3. Valentin

TOP 3 fete:

1. Giovana

2. Yana

3. Sabrina.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a făcut un test de sarcină. Care e rezultatul... Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa pentru eliminare pe 18 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x