Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere. Scene cu puternic impact emoțional surprinse la party

Cosmin și Alexandra s-au certat la petrecere. Băiatul i-a propus să se despartă, iar fata și-a înecat amarul în alcool. Au urmat scene care nu îi fac cinste concurentei de la Mireasa.

giovana, sese si cosmin de la mireasa sezon 5 Galerie
Cosmin și Alexandra s-au certat la petrecere. Băiatul i-a propus să se despartă, iar fata și-a înecat amarul în alcool. Au urmat scene care nu îi fac cinste concurentei de la Mireasa. | Antena 1

Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit din senin la petrecerea de sâmbătă. Ruptura a avut loc după o discuție banală în bucătărie.

Alexandra și-a înecat amarul în alcool după despărțirea de Cosmin

”Pentru amândoi cred că e cel mai bine să terminăm.”, a zis Cosmin. Alexandra a fost de acord și a plecat pe ringul de dans. Atunci, băiatul a urcat și a purtat o discuție cu mama lui.

”Mie mi se pare ceva ciudat. Ceva îmi dă un sentiment... Din punctul meu de vedere, eu m-am retras. Ceva e putred în Danemarca. E ceva, nu știu ce e, nu pot să-mi dau seama. Eu îmi dau seama în capul meu, e doar o bănuială. Chiar dacă era să fie... Face câte o chestie, te lasă ca prostul în mijlocul străzii. Eu am o bănuială, poate o să se vadă”, a zis doamna Robertina.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a dezlănțuit după ce a văzut-o pe Sabrina în brațele lui Andrei. Cum a numit-o

În tot acest timp, Alexandra a dansat și a consumat alcool. La un moment dat i s-a făcut rău și Cosmin i-a fost alături. A fost chemat și medicul, iar imaginile sunt greu de privit.

”Nu știu, am fost puțin supărată.”, a zis Alexandra, care a fost foarte rușinată de tot ce a spus.

De ce s-a despărțit Cosmin de Alexandra la petrecere

În live, Cosmin a afirmat că Alexandra este prea sociabilă cu ceilalți băieți, ceea ce nu-i place. ”Și eu și ea pentru mine trebuie să fim la linie. Dacă caut o relație simplă, nu mă deranjează absolut nimic. Ea nu e prea pe gagicăreală, mă rezum la atât: că e puțin mai sociabilă. Nu e ceva de condamnat, e doar pentru mine.”, a mai adăugat iubitul Alexandrei.

Mireasa 2022, sezon 5. Sese, gelos că Giovana i-a acordat atenție lui Andrei la petrecere... Mireasa 2022, sezon 5. Ceartă între băieți după ce Perneș i-a atras atenția lui Aron după dansul cu Sabrina: ”Nu sunt fr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x