Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cum s-au despărțit Cosmin și Andreea după ce fata a fost eliminată

Cosmin a plâns după ce Andreea a fost eliminată de la Mireasa sezon 5. Băiatul a plâns în timp ce aceasta își lua la revedere de la concurente.

colaj de imagini cu andreea si cosmin de la mireasa sezon 5 Galerie
Cosmin a plâns după ce Andreea a fost eliminată de la Mireasa sezon 5. Băiatul a plâns în timp ce aceasta își lua la revedere de la concurente | Antena 1

”Eu sunt bine, cred că și ea. Indiferent cine a greșit, îmi pare rău că nici eu nu am făcut lucrurile cum trebuiau făcute. E orgoliul. Sunt sigur că după ce o să plec, o să vorbim și poate... Îmi pare rău doar de chestiile astea, de cum a decurs situația. Poate așa e mai bine”, a zis Cosmin când era pe terasă cu Sese și plângea.

Ce au vorbit Andreea și Cosmin după ce tânăra a fost eliminată de la Mireasa sezon 5

După ce au ieșit din platou și au ajung în casa fetelor, Cosmin a îmbrățișat-o strâns pe Andreea. I-a spus că îi pare rău că nu și-au rezolvat lucrurile și a profitat de ultimele ei momente în competiție.

Acesta a plâns și a ținut-o strâns în brațe. La rândul ei, Andreea s-a străduit să își rețină lacrimile și să fie tare, deși a recunoscut că tânărul îi este foarte drag și că nu mai crede în povestea lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, contre cu Giovana: ”Nu împinge, fetița mea”

La final, Cosmin i-a dăruit un buchet de flori și, când Andreea era la poartă, a fugit la ea și a strâns-o tare în brațe. Fosta lui iubită i-a spus să facă ce simte și i-a urat să-și găsească pe cineva potrivit căci este un om minunat.

”Mi-a părut rău că nu am avut o discuție sinceră, măcar la final. Eu mergeam în casă, vorbeam fel și fel de prostii, ea la fel”, a zis Cosmin după ce a văzut materialul.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Mireasa 2021, sezon 4. John are o nouă iubită. Cum arată Daiana, femeia care l-a cucerit... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, contre cu Giovana: ”Nu împinge, fetița mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x