Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, contre cu Giovana: ”Nu împinge, fetița mea”

Doamna Dana susține că Giovana de la Mireasa sezon 5 a împins-o după ce au ieșit din platou, după Gala de sâmbăta trecută.

colaj de imagini cu giovana si dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Dana susține că Giovana de la Mireasa sezon 5 a împins-o după ce au ieșit din platou, după Gala de sâmbăta trecută | Antena 1

”Nu împinge, fetița mea.”, a zis doamna Dana. ”Dacă împingeți, împing”, a replicat Giovana. Mama lui Leo a afirmat că fata săptămânii a împins-o. ”Dă pe afara fake-ul din ele”, a spus iubita lui Sese, când Larisa i-a amintit că doamna Elena a votat-o pentru eliminare.

”Răutățile pe mine nu mă doboară. Dacă atât o duce capul”, a spus doamna Dana despre Giovana.

Ea a mai afirmat că Dumnezeu e sus și vede pe toată lumea, după ce Larisa i-a cerut socoteală pentru faptul că a nominalizat-o pe Giovana. ”Să facă Giovana emisiunea, să bată pe toată lumea”, a mai spus mama lui Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum s-au despărțit Cosmin și Andreea după ce fata a fost eliminată

Cum explică Giovana contactul fizic cu doamna Dana

”E prea mare, doamna, ce pot să zic”, a spus Giovana. ”A venit din spate și m-a lovit. A fost un umăr din spate, ca un bărbat”, a explicat doamna Dana.

”De ce trebuie să lovești? Dacă era o fată, o păruiai?!”, a zis doamna Dana. ”Eu am încercat să trec, dar s-a întors cu spatele. Doamna dacă face ceva, îi întorc același lucru”, a spus și Giovana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Reacția lui Leo după ce doamna Dana a acuzat-o pe Giovana că a împins-o

Leo a vorbit despre situația dintre mama lui și Dana: ”Nu pot să spun că am o părere. Pare exagerată reacția Giovanei. Chestiile astea trebuie rezolvate în casa fetelor și mamelor. Mi se pare exagerat, nu am putut să văd cum a împins. Fapta e consumată, nu mai are rost”, a zis și Leo.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum s-au despărțit Cosmin și Andreea după ce fata a fost eliminată... Reality show-ul matrimonial Mireasa îşi schimbă ora de difuzare din 28 februarie. Poveşti de familie va începe de la 14:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x