Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Familia Norei a intervenit după ce au apărut imagini indecente cu ea: E terfelită prin noroi

Ana, verișoara Norei, a intervenit telefonic după materialele în care doamna Dana a vorbit-o pe iubita fiului său, Leo.

colaj de imagini cu ana si dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Ana, verișoara Norei, a intervenit telefonic după materialele în care doamna Dana a vorbit-o pe iubita fiului său, Leo. | Antena 1

”Asta mă doare cel mai tare, că nu vorbește. Ea, dacă vă aduceți aminte, în emisiunile anterioare îmi promitea că dacă dumneavoastră sunteți de acord, eu mă retrag. Acum nu mai vorbește, brusc i s-a închis gura. Asta mă doare cel mai tare. De ce nu vorbești? De ce nu te retragi? Sau de ce nu faci ceea ce simți? Vorbește, pur și simplu.”, a zis doamna Dana.

”Ea așteaptă decizia mea. Nu se retrage pentru că nu-și dorește asta”, a zis Leo în apărarea Norei. Atunci mama lui a replicat: ”Are o vârstă, trebuie să fie asumată, trebuie să răspundă în fața mea, în primul rând.”.

Familia Norei a intervenit telefonic pentru a o apăra

Cum Nora s-a abținut și nu s-a apărat, doamna Ana, verișoara ei, a intervenit telefonic pentru a o apăra pe concurentă.

”Din câte am văzut eu, nu ești foarte bine în ultima vreme. Să ții minte că întotdeauna, în pomul cu fructe se aruncă cu pietre. Înțelegi ce vreau să spun.

Mă refer la faptul că nu mi se pare corect că fata asta este terfelită prin noroi și făcută în toate felurile în această emisiune. Nu pentru asta s-a dus ea.”, a spus verișoara Norei, care a subliniat faptul că doamna Dana este cea care o terfelește pe Nora.

Doamna Ana a mai precizat că și Leo are un trecut, făcând referire la declarațiile lui conform cărora a ajuns în emisiune pentru că nu a făcut alegeri inspirate în relațiile trecute.

”Fata asta nu merită să fie tratată așa și făcută damă de companie și așa mai departe. Acum putem să discutăm și de nuanțe, dar înțelegeți unde bate dânsa (n.r. doamna Dana) și nu e frumos, nici măcar civilizat.

Sfatul meu pentru Nora este să nu se mai justifice, pentru că nu are de ce. Oamenii care o cunosc știu foarte bine ce fel de persoană e. Nu este o crimă să fii divorțată, nu este o crimă să ai o relație cu cineva mai în vârstă decât tine, nu este o crimă nici să trimiți poze mai intime, mai ales că acele poze nu au fost făcute publice nicăieri. Nu înțeleg nici cum au ajuns în emisiune, publice, e de prost gust.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un brunch alături de Alina. Cei doi au avut șansa să se cunoască mai bine... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo i-a adresat cuvinte dure mamei sale. Ce i-a spus în pauza publicitară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x