Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo a regretat cuvintele la adresa Andei. Fostul iubit a sunat să-l tragă la răspundere

Leo a regretat cuvintele și jignirile la adresa Andei de la Mireasa sezon 5. În cearta lor, el l-a jignit și pe fostul iubit al fetei, care a intervenit telefonic.

dana plange, anda si leo de la mireasa stau jos Galerie
Leo a regretat cuvintele și jignirile la adresa Andei de la Mireasa sezon 5. În cearta lor, el l-a jignit și pe fostul iubit al fetei, care a intervenit telefonic. | Antena 1

După cearta cu Leo, doamna Dana i-a zis fetei că așa e el și că apreciază faptul că ea e calmă.

”Așa e Leo. Ce treabă ai tu când șușotesc ăia?! Nu poate fi altfel când e nervos. Așa o să fie și acasă. Pregătește-te. Trebuie să dai din coate în viață, nu trebuie să-l lași pe altul.”, a zis doamna Dana care a apreciat calmul fetei.

După ce s-au certat serios, ușile l-au închis, Leo a cerut să meargă la Anda.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda, ceartă dură. Fiul doamnei Dana a folosit cuvinte dure în conflictul cu logodnica lui

Leo a regretat felul în care i-a vorbit logodnicei Anda

”Am dat-o în bară rău”, a zis Leo după ce i-a ținut morală Andei și i-a vorbit urât, dând de înțeles că e o femeie slabă și că el nu are nevoie de așa ceva lângă el.

”I-am spus lucruri care nu trebuie să le spui niciodată.”, a zis Leo mai târziu. În timp ce urmărea materialul, doamna Dana plângea. ”Îmi pare rău că nu am luat-o în viață. Măcar să verbalizez cât o iubesc. Îmi doresc să o văd bine, puternică. Nu aș putea să văd femeie de lângă mine, în momentul în care nu pot să o apăr, să nu fie ok”, a zis Leo pe terasă, când era cu Perneș.

Leo a fugit pe terasa fetelor, a luat-o în brațe pe Anda și i-a spus că o iubește. El a zis că îi pare rău. În acest timp, fata era vizibil afectată și stătea cu capul plecat. ”Mă deranjează cum pui problema.”, a spus și Anda, care a scos în evidență că ea nu scoate în față lucrurile legate de fostele relații ale lui Leo.

”Să nu uiți niciodată că te iubesc”, a zis Leo când a plecat de lângă Anda. În acest timp, ea plângea cu o pernă în brațe.

”Oamenii greșesc. De asta suntem oameni.”, s-a apărat Leo. ”Nu e vorba de cât permit, am învățat niște lucruri și nu le-aș permite din nou. Știu ce vrea Leo de la mine.”, a adăugat și Anda.

Fostul iubit al Andei a intervenit telefonic

În cearta cu Anda, Leo a adus jigniri fostului iubit al logodnicei sale. Acesta a dorit să se apere și a intervenit telefonic.

”Vreau să îl întreb pe Leo ce treabă are cu mine?! Cum vorbește el așa ceva cu mine. Am ajuns să mă înjosesc la Tv pe 500 de euro, cum fac alții?!”, a zis Raul, fostul Andei.

Leo a replicat: ”Faza e că eu judec comportamentul tău, nu pe tine ca băiat. Am aflat niște chestii, nu pot să accept aceste lucruri.”

Raul i-a zis să își vadă de treabă: ”De mine nu ai ce să mai vorbești în veci”. ”De câteva zile, tot de mine povestești și vorbești. Pe mine nu mă interesează ce se întâmplă, să nu mai vorbească de mine. Să nu se mai întâmple treaba asta.”, a mai subliniat fostul iubit al Andei.

Mai multe detalii în materialul următor:

Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda, ceartă dură. Fiul doamnei Dana a folosit cuvinte dure în conflictul cu logodnica lui... Mireasa 2022, sezon 5. Nora, nouă apariție la TV. Ce diagnostic i-a pus medicul după criza avută în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x