Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Alina au luat micul dejun împreună. Ce declarație i-a făcut fiul doamnei Dana

Alina de la Mireasa sezon 5 s-a așezat în spatele lui Leo, în Gala de sâmbătă, și au avut ocazia să ia micul dejun împreună. Iată cum a decurs întâlnirea lor.

alina si leo de la mireasa sezon 5 sunt imbratisati Galerie
Alina de la Mireasa sezon 5 s-a așezat în spatele lui Leo, în Gala de sâmbătă, și au avut ocazia să ia micul dejun împreună. Iată cum a decurs întâlnirea lor | Antena 1

Alina nu a vorbit foarte mult în timpul întâlnirii cu Leo. În schimb, fiul doamnei Dana a spus tot ce simte și i-a zis fetei că s-ar fi retras din cursa pentru inima ei dacă nu se așeza în spatele lui.

Leo i-a făcut o declarație Alinei

”Mi-a plăcut mentalitatea la tine. Ești super frumoasă, îmi atragi mereu atenția când te văd. Mentalitatea e mai greu de găsit. Nu pot să zic că nu m-ai impresionat. Nu m-a deranjat că nu mi-ai răspuns la bilețel. Vreau să simți. Am venit cu gândul de a mă însura. Dacă nu ai fi tu, nu m-aș orienta către altă fată. Vreau să vezi ce fel de persoană sunt. M-aș fi retras complet dacă nu te puneai în locul meu. Nu renunț ușor, știu ce vreau.”, a zis Leo.

Alina și Leo au afirmat că s-au simțit bine la date, însă fata crede că nu a simțit acel fior. A recunoscut acest lucru ieri, 1 februarie 2022, în emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cine sunt băieții de care Alina, Nora, Sabrina, Larisa și Giovana sunt interesate

”M-am simțit bine.”, a zis Alina și Leo a afirmat că s-a simțit foarte bine. ”Am vrut să-i arăt că nu sunt timid”, a explicat fiul doamnei Dana în live.

Doamna Dana o place pe Alina și își dorește ca fiul ei să o cunoască mai bine.

”Îmi place de ea ca fată. Am o părere bună. Să-i lăsăm să se cunoască”, a zis și doamna Dana.

Alina, dezamăgită de întâlnirea cu Leo

Alina a afirmat că nu a simțit chimie cu Leo și că este deranjată de faptul că băiatul nu o ia în brațe la despărțire.

”Am simțit chestia asta, le-am spus și băieților. O să rămân interesat de ea, vom vedea ce se întâmplă pe viitor.”, a zis Leo.

Mama băiatului a afirmat că nu s-a apropiat de Alina pentru a nu o influența și că a fost deranjată pentru că fata vrea să-l cunoască și pe Valentin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a făcut o mărturie cutremurătoare la întâlnirea cu băieții

Cine este Alina de la Mireasa sezon 5. Ce a dezvăluit despre familia ei

”Niciunul dintre părinți nu au fost de acord să vin. Au fost puțin deranjați că am venit la televizor. Ei au zis că nu se uită. Cu căsătoria au fost de acord, la divorț au suferit mai mult decât mine. Mai mult au zis că era liniștit, că sunt la casa mea, că acum stă stresat unde plec, unde sunt.”, a zis Alina despre familia ei.

Mireasa 2022, sezon 5. Cine sunt băieții de care Alina, Nora, Sabrina, Larisa și Giovana sunt interesate... Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea de viață a lui Lucy. Tânăra simte lipsa mamei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x