Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș și Giovana au petrecut 12 ore împreună. Ce secret neștiut de concurenți a aflat băiatul

Perneș și Giovana de la Mireasa sezon 5 au petrecut 12 ore împreună. Cei doi au făcut echipă la jocul ”Vânează secretul”.

colaj de imagini cu pernes si giovana de la mireasa sezon 5 Galerie
Perneș și Giovana de la Mireasa sezon 5 au petrecut 12 ore împreună. Cei doi au făcut echipă la jocul ”Vânează secretul”. | Antena 1

Giovana a trecut rapid la întrebări dificile. După ce l-a întrebat pe Perneș pe unde a călătorit, a vrut să știe ce fantezii sexuale are băiatul. Acesta i-a mărturisit că e un tip romantic și că a avut relații intime în Barcelona, pe o stâncă unde se vedea tot orașul.

Perneș i-a mai zis că a mai fost împreună cu 3-4 femei în același timp și când a întrebat-o pe Giovana care e cel mai nebunesc lucru pe care ea l-a făcut, fata a refuzat să răspundă.

Cei doi s-au odihnit în dormitorul Giovanei. ”Am vrut să am o fată din fiecare țară în care am fost.”, a zis Perneș, care a afirmat că a reușit să facă asta. Mai mult el a dezvăluit secrete decât să afle despre Giovana.

Sese, deranjat de felul în care Giovana a relaționat cu Perneș

Cei doi s-au jucat și hârjonit, sub ochii atenți ai lui Sese. La duș au întâmpinat dificultăți... căci Giovana îi spunea că fetele lasă ușa deschisă când fac duș, iar Perneș a refuzat. El s-a supărat când ea l-a lovit peste ceafă. ”Nu te mai suport”, a afirmat băiatul.

Ajunși în dormitor, Perneș i-a zis că nu poate dormi singur și au glumit pe seama asta. ”Sese e prea bun pentru tine în unele cazuri. Ai vrea să te mint? Acceptă multe lucruri, lasă de la el. În unele cazuri, el arată foarte mult. Nici nu mi-aș dori să te cunosc atât de bine.”, a zis Perneș.

”Cu el mi-e rușine să fac cum am făcut cu tine. Cu el sunt rușinoasă, am emoții. În unele situații sunt reținută, mă întreb ce ar zice”, a replicat Giovana.

După ce au discutat până la ora 5 dimineața, Giovana și Perneș s-au bătut cu pernele. ”Are emoții când dă la sac, dar nu are când vorbește despre fetișuri. Asta mă deranjează, ăsta sunt.”, a afirmat Sese.

Iubitul Giovanei a mai subliniat că Giovana discută des despre fantezii intime cu ceilalți concurenți, iar asta nu îi place. ”Nu am simțit că e un flirt. E singura chestie care mă deranjează.”, a mai adăugat Sese.

Ce secret a descoperit Perneș despre Giovana de la Mireasa

”Secretul ei e... Giovana nu e, de fapt, Giovana asta. Faptul că ea înjură e o pelerină, în fiecare dimineața își face afirmații pozitive. Consider că e un secret foarte bun”, a afirmat Perneș.

Mireasa 2021, sezon 2. Radu, declarație de dragoste pentru Amalia. Cum i-a răspuns fata pe internet... Mireasa 2022, sezon 5. De ce Leo, Nora și doamna Dana nu sunt în platou. Ce a anunțat Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x