Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns la Capricii. Ce se întâmplă cu ea și Perneș după ce a refuzat date-ul cu el

Vineri dimineață, Sabrina a refuzat să iasă la un date cu Perneș. În emisiunea Mireasa sezon 5, ea a stat departe de iubitul ei. La fel s-a întâmplat și la Capriciile Iubirii, unde a și plâns.

sabrina de la mireasa sezon 5 intr-un tricou negru plange la capricii Galerie
Vineri dimineață, Sabrina a refuzat să iasă la un date cu Perneș. În emisiunea Mireasa sezon 5, ea a stat departe de iubitul ei. La fel s-a întâmplat și la Capriciile Iubirii, unde a și plâns. | Antena 1

”Ce e cu voi?”, a întrebat Gabriela Cristea. În acel moment, Sabrina și Perneș, logodnicul ei, stăteau cu mâinile în sâni și la jumătate de metru distanță.

”Ce-i cu noi? Mai sunt și zile din astea. Le căutăm, habar n-am. Nu știu.”, a răspuns fata, care avea nodul în gât.

De ce a plâns Sabrina de la Mireasa sezon 5

Sabrina a spus că i-a comunicat lui Perneș nemulțumirile ei și a început să plângă. Fata era vizibil afectată.

”Nu știu de unde e problema.”, a adăugat ea și iubitul ei a intervenit: ”De la mine e vina. Stilul meu de a pune accent pe unele probleme, cum ar fi ziua de azi. Faptul că nu s-a trezit să meargă la date. Eu am creat o discuție din asta și tot... Era și nu era ceva grav, doar că stilul meu de a pune problema era total diferit de stilul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce decizie au luat Andrei și Yana în privința relației. Doamna Mioara, dezamăgită

Nici nu știu ce m-a deranjat. M-am simțit bine la date. M-a deranjat lipsa ei de dorință, asta m-a frustrat. Probabil reacția ei. Nici nu am stat să o ascult și m-am întors cu frustarea pe care am avut-o. În loc să sting conflictul, l-am accentuat. E greșeala mea. Trebuie să dau doi pași în spate.”

Sabrina a mai explicat faptul că task-ul a durat până la ora 3 dimineața și că nu s-a simțit în stare să meargă la date din cauza febrei musculare. Problema spune ea e că nu se poate bucura de date-uri pentru că majoritatea sunt dimineața și îi e greu să se trezească.

De ce a refuzat Sabrina să iasă la date cu Perneș de la Mireasa sezon 5

Sabrina a refuzat să meargă la date cu logodnicul ei, Perneș. Ea a spus că are febră musculară și că nu a avut timp suficient să se pregătească.

Ea a susținut că în 30 de minute nu se putea pregăti nici dacă primea bani. Imediat, iubitul ei a corectat-o și i-a zis că era vorba, de fapt, de o oră.

Pentru că logodnica lui nu a vrut să iasă din casa Mireasa, Perneș s-a bucurat de premiu alături de Sese.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana a luat foc la Capricii. Cum explică fiica ei faptul că familia nu a mai dat niciun se... Mireasa sezon 4. Probleme de sănătate pentru Alexandru. Din ce cauză a slăbit soțul Anei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x