Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, mesaj emoționant pentru mama ei, după ce aceasta a zis că minte și aberează

Sabrina de la Mireasa sezon 5 i-a transmis mamei sale, pe Antena Play, că o iartă și că speră să primească același lucru din partea ei. Mesajul vine după ce părintele a acuzat-o că minte, aberează și că a făcut-o de râs.

sabrina de la mireasa sezon 5 imbracata intr-o bluza albastra Galerie
Sabrina de la Mireasa sezon 5 i-a transmis mamei sale, pe Antena Play, că o iartă și că speră să primească același lucru din partea ei. Mesajul vine după ce părintele a acuzat-o că minte, aberează și că a făcut-o de râs. | Antena 1

Sabrina a revenit la sentimente mai bune la adresa mamei sale, care i-a transmis, în urmă cu câteva zile, rânduri dure.

Aceasta i-a zis că o iartă și că își dorește să treacă peste momentele neplăcute, trăite în ultima perioadă, provocate de duritatea părintelui.

Sabrina de la Mireasa sezon 5, mesaj pentru mama ei

”Îmi este foarte dor de tine. Indiferent de ce s-a spus, eu am tercut peste tot și peste orice. Pot să spun că te iert și te-am iertat mereu. Mă doare că sunt o dezamăgire. Indiferent, eu îți mulțumesc pentru ce ai făcut și faci în continuare.

Sunt mândră că ești mama mea. Știu că te afectează, dacă știam nu aș fi făcut pasul să vin aici. Te iubesc, indiferent de orice. Tot ce-mi doresc pe lumea asta e să te fac pe tine mândră și-mi doresc să aud lucrurile astea de la tine.”, a zis Sabrina.

În live, ea a recunoscut că mama este slăbiciunea ei.

”Trebuia, nu aveam liniște în interiorul meu. Mă gândeam la cum se simte ea, la cum doarme ea, la cum pune capul pe pernă”, a mai adăugat concurenta de la Mireasa.

Mama Sabrinei de la Mireasa a acuzat-o că minte și aberează

În urmă cu o săptămână, mama Sabrinei a trimis mai multe mesaje redacției. Ea spune că fiica ei nu are apartament, minte și aberează.

„Bună seara, am zis că sunt foarte dezamăgită de comportamentul ei în casă, față de Perneș. Bea prea mult, nu are limită. M-a denigrat în fața tuturor. În prezentare nu a fost totul adevărat. Avem o garsonieră la Iași unde mergeam în fiecare lună, dormeam în același pat.

De când a vorbit despre mutarea la Cluj cu Perneș, am hotărât să mă mut la Iași, aș vrea să se citească dacă Perneș e sărac. Casa cu ultimul ei nu au construit-o împreună, el plătește rate 30 de ani. Sabrina aberează și îmi pare rău.

Cum a putut spune că nu a făcut Paște niciodată? Nu a avut traume în copilărie. Singură am ținut-o la liceu, facultate.

Are caracterul tatălui, egoistă. Mereu l-a pus într-o lumină proastă pe Perneș. Îmi e rușine să mai merg pe stradă”, au fost mesajele scrise de mama Sabrinei.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce sora lui Andrei e înverșunată împotriva Yanei. Persoana de la care avea date a vorbit cu pr... Mireasa 2022, sezon 5. Yana a început să plângă în live la Capriciile Iubirii. Ce a făcut-o să cedeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x