Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina, discuție codată. Simona Gherghe, avertisment pentru toate cuplurile

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 au fost avertizați de către susținătorii lor că Perneș și Sabrina au vorbit despre ei și i-au luat în râs.

colaj de imagini cu pernes si valentin de la mireasa sezon 5 Galerie
Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 au fost avertizați de către susținătorii lor că Perneș și Sabrina au vorbit despre ei și i-au luat în râs. | Antena 1

S-ar fi întâmplat atunci când tinerii erau în living și Sabrina ar fi făcut o remarcă răutăcioasă la adresa cuplului Alina-Valentin. Cei doi au fost anunțați printr-o scrisoare, și au decis să ia atitudine.

Astfel, Alina l-a chemat pe Perneș în dormitor și i-a cerut explicații. Iubitul Sabrinei a negat totul, la fel ca iubita lor, care spune că nu îi bârfeau.

Mai târziu, Alina și Vali au discutat codat. Perneș crede că el era vizat, la fel și Sabrina, însă cei doi au spus că se refereau la o cunoștință comună, apoi că e vorba doar despre o poveste comună.

Perneș nu a crezut niciun cuvânt și s-a revoltat, în ciuda faptului că logodnica lui a încercat să-l calmeze. La un moment dat, el îi zice iubitei să nu-l mai strângă de mână.

Simona Gherghe, avertisment pentru cuplurile de la Mireasa

Nu este pentru prima dată când tinerii de la Mireasa sezon 5 vorbesc codat. S-au difuzat numeroase discuții pe Antena Play și în cele două emisiuni Mireasa cu aceste conversații pe care ei le-au explicat cum au dorit.

Pentru că până acum nu s-a luat nicio măsură, Simona Gherghe a lansat un avertisment în ediția din 31 mai 2022. Ea a anunțat că nu este ok ce se întâmplă și că de acum înainte cuplurile care vor discuta codat vor primi o sancțiune.

După emisiuni, cei care nu respectă regulile vor merge fiecare în casa lui după emisiile live. Astfel, ușile nu vor mai fi deschise, așa cum se întâmplă după emisiunea Mireasa.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei îi ia apărarea Yanei: ”Vine o vreme când trebuie să lași pe mama și pe tatăl tău”... Mireasa 2022, sezon 5. Yana a vrut să se despartă de Andrei după ce s-a spus că are un trecut îndoielnic. Au apărut noi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x