Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina s-au despărțit în pauza de publicitate. În emisia live din 16 iunie nu s-au ținut de mână

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit în emisia live din 16 iunie 2022. Fata refuză să spună că nu mai sunt împreună, iar Vali consideră că atitudinea ei este un semn clar că nu dorește relația aceasta.

alina si valentin de la mireasa sezon 5 suparati Galerie
Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit în emisia live din 16 iunie 2022. Fata refuză să spună că nu mai sunt împreună, iar Vali consideră că atitudinea ei este un semn clar că nu dorește relația aceasta. | Antena 1

”Pe mine mă șochezi acum. Asta ai urmărit, ți-ai îndeplinit scopul”, a zis Valentin în pauza de publicitate când Alina l-a anunțat că ea vrea să se despartă.

Ea a refuzat, însă, să spună ce i-a zis logodnicul ei în pauză. Ulterior, Vali a mers la el în casă și Alina s-a retras pe canapea. ”Așa cum m-am îndrăgostit de ea nu m-am îndrăgostit de nicio altă femeie.”, a afirmat el într-o discuție cu Adrian.

Pus în fața faptului împlinit, Valentin a subliniat ”TU te-ai despărțit”. ”Da, m-am despărțit de Vali, dar nu sunt sigură în relație. Eu nu mi-am dat seama că ce a fost în trecut m-a afectat atât de tare. Cumva când mi-a spus lucrul ăsta...”, a spus și Alina în emisia live de la Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Buni Elena nu și-a mai putut masca durerea și lacrimile i s-au rostogolit pe obraji. Ce a făcut-o să plângă

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 nu s-au ținut de mână în live

”Mie mi-a spus-o sus, când am coborât. Mie mi-a spus de cinci ori”, a zis Vali legat de despărțire. El și Alina nu se țineau de mână în live și fata a afirmat că sunt mai rău decât ieri.

”Ideea este că ieri după ce a trecut puțin timp, m-am dus și l-am luat în brațe și stătea asa.”, a explicat și concurenta.

”Un om care spune că mă iubește, cere spațiu de la mine și stă cu persoane care o bârfesc. E un răspuns clar. Mi-a cerut să stea singură, dar când tu te simți bine în compania unor oameni care au vorbit despre relația noastră.”, a concluzionat Valentin care a vrut să încheie subiectul.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei pare dispus să se mute cu Yana în Republica Moldova! Tânăra e încântată de Bacău... Mireasa 2022, sezon 5. Yana, deranjată de întrebările lui Andrei. Doamna Mioara: ”Am rămas fără cuvinte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x