Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, ”ultimatum” pentru Alina. Ce l-a deranjat la comportamentul ei

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 nu trec printr-o perioadă extraordinară a relației lor. Cei doi se supără din lucruri minore și sunt foarte acizi unul cu altul.

alina si valentin in live ul emisiunii mireasa pe canapea Galerie
Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 nu trec printr-o perioadă extraordinară a relației lor. Cei doi se supără din lucruri minore și sunt foarte acizi unul cu altul. | Antena 1

Aflați pe terasă, cei doi s-au supărat după ce Valentin i-a atras atenția Alinei că ”urlă”. Atunci ea i-a replicat că oamenii țipă, doar animalele obișnuiesc să urle.

Spririle s-au încins și Valentin i-a reamintit că lucrurile se pot termina între ei dacă va continua cu aceste lucruri. Auzind acestea, fata s-a ridicat de pe canapea și a intrat în casă.

Mai târziu, a revenit, îmbrăcată mai gros și s-a așezat lângă iubitul ei. Concurenta era vizibil deranjată de remarca făcută de Valentin.

În cele din urmă, au reușit să treacă peste momentele neplăcute și concurentul i-a mărturisit că o iubește.

Cum explică Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 ce s-a întâmplat între ei

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 au explicat ce i-a deranjat în seara petrecută pe terasă. Fata pare că se îndoiască de sinceritatea declarațiilor și seriozitatea intențiilor lui Valentin.

”Mi s-a părut că nu prezint interes. Voiam să nu mă facă să mă simt așa. M-a deranjat când mi-a zis că am urlat”, a zis Alina.

”Nu am spus tot timpul ”gata, pa”. Uneori am spus-o sub presiunea unor supărări, alteori în glumă. Mie hârjonelile astea mi se par naturale, printre astea ne descoperim. A trecut o lună și puțin.”, a explicat Valentin.

”Nu știu dacă mă mărit. Îmi doream să văd cum e afară, cum este el afară. Aici nu știu, nu mi-e frică.”, a afirmat Alina.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Norei, dialog cu doamna Dana, după jignirile repetate la adresa fetei: ”Va ajunge și la spit... Mireasa 2022, sezon 5. Larisa și Robert s-au sărutat și formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x