Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au ajuns în Republica Moldova, acasă la tânără. Cum s-au fotografiat foștii concurenți

Alina și Valentin, finaliștii sezonului 5 Mireasa, au ajuns în Republica Moldova, acasă la tânără. Cei doi proaspăt căsătotiți petrec timp împreună cu cei dragi, iar Valentin a publicat un videoclip în care se observă că el și soția au fost întâmpinați cu drag de rudele Alinei.

Alina și Valentin au mers în Republica Moldova

Antena 1

Cei doi foști concurenți ai sezonului 5 Mireasa au ajuns acasă la Alina, în Republica Moldova. Cei doi au petrecut timpul cu rudele tinerei. Valentin a publicat imagini din comuna Ghiliceni, acolo unde rudele Alinei au făcut un grătar pentru a sărbători întâlnirea. Valentin a publicat pe rețelele sociale un videoclip în care în prim-plan apare fratele Alinei.

Citește și: Replica Mariei Roman după interviul lui Liviu Olteanu la Mireasa: Confesiuni. Ce mesaj cu subînțeles a postat pe internet

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, au mers în Republica Moldova, la rudele tinerei

Ulterior, Alina a publicat o imaginie pe Instagram, în care apare alături de Valentin, în Moldova.

„Atunci când iubești pe cineva , îl iubești pentru cine este , nu pentru cine ți-ai dori sa fie ....
Te iubesc pentru ca ma faci sa rad!
Te iubesc pentru ca-mi oferi clipe de nebunie!
Te iubesc pentru ca nu-mi interzici nimic , dar ma faci sa vreau sa fac ca tine !
Te iubesc pentru ca pur și simplu te iubesc !”, a scris Alina în dreptul fotografiei.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episod 2. Alina și Valentin au spus numele celui mai antipatic coleg de competiție. Cine e

De când a ieșit din competiția Mireasa, Alina a fost foarte activă pe rețelele sociale, însă de când a ajuns în Republica Moldova tânăra nu a publicat foarte multe imagini. Alina a postat un videoclip pe Instastory în care le-a explicat fanilor că este mai puțin activă pe rțeelele sociale din cauza semnalului slab la Intenet.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 2. Ce i-a zis Sabrina Alinei când au plecat spre locul unde s-a ținut Finala

„Am plecat din nou la grătar. Vă pupăm și ne pare rău că nu suntem atât de prezenți, dar Internetul în Moldova este foarte rău”, a scris Alina pe Instagram.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au pozat la plajă, într-o ipostază neașteptată. Cât de fericiți sunt împreună

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, imagini de senzație de la plajă. Ce declarație de dragoste i-a făcut pe nisip iubita lui

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Mireasa: Confesiuni. Episodul care a făcut-o pe Andra să-l părăsească pe Armando: ”Ultimele noastre ore au fost oribile”... Mireasa: Confesiuni. Ce relație există între Larisa și Robert. Băiatul a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-au sărutat...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x