Căutare Live

Replica Mariei Roman după interviul lui Liviu Olteanu la Mireasa: Confesiuni. Ce mesaj cu subînțeles a postat pe internet

Liviu Olteanu a făcut mărturisiri la emisiunea Mireasa: Confesiuni de pe AntenaPlay. Acesta a spus că regretă eșecul căsniciei sale și că Maria va rămâne o femeie specială pentru el.

În cadrul interviului, pe care îl găsiți AICI, Liviu Olteanu a povestit cum a fost atras de Maria. Deși Iza a fost prima sa opțiune, caracterul Mariei l-a atras ca un magnet și așa a început povestea lor de dragoste.

După câteva luni de relație, cei doi s-au căsătorit în casa Mireasa și au plecat împreună. La Maramureș, mama Mariei nu l-ar fi primit chiar cu brațele deschise. Curând, tinerii aveau să realizeze că nu se potrivesc.

În ciuda divorțului dureros, Liviu are doar cuvinte frumoase la adresa fostei sale soții.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Claudia spune că a întâlnit-o pe mama adoptivă a lui Mihai la mare. Ce i-a zis a făcut-o să plece

”Sincer, am căutat o conversație. Chiar am căutat să o întorc puțin. Am întrebat-o dacă e ok, dacă semnez, e ok ce facem?!. Mi-a răspuns: ”categoric că da, e ok”. Am încercat să vorbesc cu ea, să văd dacă se mai poate ceva schimba, orice, să văd ce își dorește cu adevărat”, a mai adăugat fostul soț al Mariei.

El a spus că la ultima lor apariție televizată încă o mai iubea pe Maria. ”La momentul acela cred că exista iubire. Pentru mine rămâne o fată specială, mereu va fi o fată specială. Nu știu dacă mai există iubire, dar o voi aprecia mereu”, a mai afirmat Liviu Olteanu.

Replica Mariei după interviul lui Liviu la Mireasa: Confesiuni

După ce a fost lansat interviul lui Liviu, pe contul de Tiktok al Mariei a apărut un videoclip. Versurile au atras imediat atenția.

”Am tras cu tine de la început, nu mi-a păsat ce ai avut sau n-ai avut
Am avut răbdare așa cum mi-ai cerut, în iubirea noastră mereu am crezut”, suna melodia.

@maria_roman_m Va las pe voi sa descrieti…#5pasidebine #viral #foryoupage ♬ sunet original - Nikolas Sax

”Cred că e răspunsul la vorbele frumoase ce le-ai auzit de la Liviu la Confesiuni.”, a scris cineva în comentarii. Maria a răspuns la acest comentariu cu încă o melodie: ”O să înțelegi cândva, dar voi fi prea departe/ De tot ce am trăit noi, nu o să mai ai parte”. Aceasta a și notat: ”Am devenit atât de rece precum un cub de gheață”.

@maria_roman_m Răspunde lui @maria_olga73 ♬ sunet original - maria_roman_m
Mireasa: Confesiuni. Claudia spune că a întâlnit-o pe mama adoptivă a lui Mihai la mare. Ce i-a zis a făcut-o să plece... Mireasa: Confesiuni. Episodul care a făcut-o pe Andra să-l părăsească pe Armando: ”Ultimele noastre ore au fost oribile”...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x