Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda a apărut transformată lângă Leo. Susținătorii cred că a apelat la intervenții estetice

Anda și Leo își continuă povestea de iubire dincolo de lumina reflectoarelor. După ce au părăsit casa Mireasa, cei doi au continuat să comunice susținătorilor stadiul relației lor, lucru care i-a bucurat pe mulți dintre ei. Un aspect, însă, a atras de departe atenția la Anda. Tânăra a apărut transformată pe rețelele de socializare.

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda a apărut transformată lângă Leo. Susținătorii cred că a apelat la intervenții estetice Galerie
Anda a apărut transformată lângă Leo. Susținătorii cred că a apelat la intervenții estetice | Antena 1/Mireasa

Anda și Leo au început o frumoasă poveste de iubire în casa Mireasa, după ce Leo a trecut printr-o despărțire și o perioadă foarte grea în care mama sa, doamna Dana, s-a opus legăturii lui cu Nora.

Cu toate acestea, băiatul a continuat să spere că își va găsi o fată alături de care să trăiască o poveste frumoasă de iubire și să fie totuși și pe placul familiei lui. Dintre toate, Anda i-a atras cel mai mult atenția atât lui, cât și mamei sale, care și-a dorit-o ca noră, oferindu-i în cele din urmă “inelul soacrei”.

Cei trei au părăsit casa Mireasa la votul publicului și au închis un capitol important din viața lor. Relația lor aprins contur dincolo de camerele de filmat și pare că schimbările nu au întârziat să apară cel puțin pentru tânără.

Anda a apărut transformată pe rețelele de socializare. Fanii o bănuiesc de schimbări majore, de ordin estetic

Anda a fost remarcată ca o fată extrem de finuță și frumoasă, care a știut să stea în “banca sa” de fiecare dată când subiectul nu o privea. Leo și-a arătat aprecierea față de ea, însă nu a fost mereu blând când i-a vorbit.

Pare că cei doi au depășit momentele tensionate care pot exista în orice cuplu, de altfel. Susținătorii însă observă o schimbare la Anda. Acesta a postat de curând o filmare scurtă alături de Leo, în timp ce se aflau în mașină, iar chipul său pare schimbat. Cei de acasă susțin pe grupuri, dar și în comentarii, că Anda apelat la o intervenție estetică, însă tânăra nu a oferit niciun răspuns lămuritor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, prima imagine după ce au părăsit show-ul matrimonial. Ce a atras atenția susținătorilor

Cine sunt doamna Dana și Leo, foștii concurenți de la Mireasa sezon 5

Când a intrat în casa Mireasa, Leo a dezvăluit că este din județul Ilfov. El spunea că locuiește în Pipera Voluntari împreună cu familia.

El are o soră mai mică, care a participat și ea la Mireasa, Ruxi Anghel. Se înțeleg foarte bine și se iubesc enorm.

Leo este student la drept, dar are și licența de bucătar. Nu vrea să facă o meserie din asta, este doar o pasiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La acel moment, el sublinia că are o relație foarte bună cu familia, mai ales cu mama, pe care o consideră cea mai bună prietenă deoarece “este foarte open mind”.

Anghel Daniela are 46 ani și este născută în București. Provine dintr-o familie de machedoni și are trei surori. Este căsătorită de 25 de ani cu tatăl copiilor, care este român.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 4. Nora, despre Leo: ”Îl iubeam mai mult decât pe mine”. Ce crede despre relația lui cu Anda

Mireasa: Confesiuni. Ce s-a întâmplat cu premiul în bani câștigat de Liviu Olteanu în sezonul 3. „Banii vin și se duc”... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imagini romantice de la munte. Cei doi soți sunt în culmea fericirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x