Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni episodul 4. Nora, despre Leo: ”Îl iubeam mai mult decât pe mine”. Ce crede despre relația lui cu Anda

Nora a spus că l-a iubit mult pe Leo, dar sentimentele nu i-au fost împărtășite. În cel mai incendiar interviul al fostei concurente de la Mireasa sezon 5, ea i-a mulțumit pentru că a făcut-o să redescopere o latură uitată a sa.

colaj de imagini cu nora, leo si anda de la mireasa sezon 5 Galerie
Nora a spus că l-a iubit mult pe Leo, dar sentimentele nu i-au fost împărtășite. În cel mai incendiar interviul al fostei concurente de la Mireasa sezon 5, ea i-a mulțumit pentru că a făcut-o să redescopere o latură uitată a sa. | Antena 1

”Îl iubeam, îl iubeam mai mult decât pe mine. Măi, deci mă faci să plâng. (...) Leo a scos din mine persoana pe care am îngropat-o de foarte mulți ani. Copila care stă, se maimuțărește, giugiu-giugiu.

Eu credeam că niciodată nu o să iasă de acolo pentru că eu nu voiam să iasă și el a scos din mine o parte pe care... În momentul de față, nu vreau să se înțeleagă greșit, îi mulțumesc pentru că poate mai există cineva în lumea asta care poate să mai scoată Nora aceea care era îngropată”, a zis Nora.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 4. E singură sau are pe cineva? Nora a vorbit deschis despre viața ei amoroasă

Nora crede că Leo nu a iubit-o

Nora, fosta concurentă de la Mireasa, a afirmat că l-a simțit aproape pe Leo, dar doar uneori: ”Erau momente când duceam lupta asta singură și mă zbăteam singură. Foarte multe acuzații, cuvinte urâte, gesturi care nu își aveau locul.”

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit. De ce cuplul lor s-a destrămat

Întrebată dacă e de părere că Leo a iubit sau doar încerca să-i demonstreze că nu e băiatul mamei: ”Nora care era în casă a simțit în totalitate și Nora care este afară nu. Poate simțea ceva, dar nu era iubirea aia care trebuie să fie într-un cuplu. Nu cred că era o ambiție. Nu m-a iubit cum trebuie să iubești o femeie. În anumite privințe, este băiatul mamei”.

Ce părere are Nora despre relația lui Leo cu Anda de la Mireasa sezon 5

”Am auzit, era pe AntenaPlay, că era dragoste la prima vedere. Poate mă judecă lumea, într-adevăr iubește. Și nu de placul mamei a făcut cuplu cu Anda, ei chiar se potrivesc și se iubesc. Este un pas înainte că și mamei îi place. O, da, contează foarte mult părerea mamei.”, a declarat Nora despre cuplul Anda-Leo.

Nora a subliniat faptul că a simțit că Anda a intrat pentru Leo în competiție. Și-ar fi dat seama după comportamentul pe care îl avea față de el și pentru că era mereu prezentă când Leo se afla prin preajma.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela arată spectaculos în costum de baie. Ce detaliu i-a scos la iveală ținuta provocatoare

Cu toate acestea, a rugat-o pe Anda să aibă grijă de Leo când a plecat. Fosta iubită a tânărului a explicat faptul că nu se aștepta ca noua concurentă să se apropie atât de tare de cel pe care Nora îl lăsase în urma ei.

”A luat-o drept pansament. Nu era iubirea aia să rupă poarta și să vină după mine. Ceva era acolo. El vorbea mult despre mine după plecarea mea, era agitat cum mă simt, să mă vadă cum mă simt. Vedeam că se agita și la intervenția mea. Când am venit la Capricii, avea zâmbetul până aici.

Simțeam că este agitat. El a crezut că eu îl atac, nu, eu am venit să înțeleagă unele lucruri. Poate o să-mi dea dreptate. Sunt niște momente pe AntenaPlay când erau împreună, se ziceau lucruri. La petrecere, păi dacă tu nu ai nicio problemă cu persoana respectivă, de ce nu te distrezi. Te duci să stai pe terasă, pentru ce?! Eu nu mai am sentimente, nu mă deranjează, pot să stau lângă persoana respectivă.”, a mai punctat Nora.

Mai multe detalii în interviul integral cu Nora. Materialul are mai bine de o oră și poate fi urmărit AICI. Hai să vezi cum răspunde Nora la cele mai interesante întrebări.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, detalii neștiute despre viața ei, după ce a părăsit emisiunea. Ce a spus despre Sabrina și Giovana

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit. De ce cuplul lor s-a destrămat... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, ipostază tandră din intimitatea dormitorului. Cei doi s-au fotografiat în pat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x