Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imagini romantice de la munte. Cei doi soți sunt în culmea fericirii

Perneș și Sabrina au împărtășit susținătorilor imagini din ultima escapadă la munte. Cum au fost surprinși cei doi soți și ce a atras atenția susținătorilor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imagini romantice de la munte. Cei doi soți sunt în culmea fericirii Galerie
. Perneș și Sabrina, imagini romantice de la munte. Cei doi soți sunt în culmea fericirii | Antena 1/Mireasa

Cuplul Perneș și Sabrina a fost unul dintre cele mai apreciate, însă de multe ori telespectatorii emisiunii și-au pus semne de întrebare referitoare la autenticitatea sentimentelor, mai ales din partea tinerei, care deseori se comporta rece cu partenerul său.

Mai mult, surpriza mare a fost atunci când ea a anunțat că nu are de gând să se căsătorească în Marea Finală, dar cu toate acesta a luat decizia în ultima clipă, în fața ofițerului de stare civilă, surprinzând pe toată lumea.

Perneș și Sabrina trăiesc la superlativ clipe de iubire

Ea demonstrat că îl iubește pe Perneș și deseori a spus că nu dorește să-și mascheze emoțiile mai atunci când nu sunt cele mai bune, pentru că doar așa își pot repara micile neînțelegeri. Perneș a fost alături de ea necondiționat și nu a cedat nicio clipă, în ciuda presiunilor venite din partea colegilor de platou.

Cei doi își continuă relația de iubire dincolo de camerele de filmat, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa, care în finala sezonului 5 s-a căsătorit.

Perneș și Sabrina și-au mărturisit dragostea până la adânci bătrâneți și par să urmeze jurământul depus în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi petrec clipe minunate la munte, într-o scurtă vacanță alături de prieteni.

Perneș a publicat o imagine cu Sabrina din locul de basm. Cei doi se sărută cu foc, iar fanii au observat imediat apropierea mare dintre ei. Băiatul a lăsat și un mesaj prin care își mărturisește dragostea: “Totul este mai frumos lângă tine soția mea!”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, imagini emoționante cu Sabrina, la 3 luni de la logodnă. Ce i-a transmis soției lui

De ce a decis Sabrina să se căsătorească cu Perneș în Finala sezonului 5 Mireasa

După lungi discuții în care Sabrina dezvăluia că nu vrea să se căsătorească în emisiune, tânăra a luat o decizie importantă pe ultima sută de metri, chiar înainte de cununia civilă. Concurenta s-a hotărât să spună „DA” pentru că Perneș i-a fost mereu alături, la bine și la rău, indiferent de situație, lucru care a făcut-o să creadă că el este bărbatul potrivit.

„Ce m-a făcut să zic marele ”Da”?! Faptul că am trecut prin atâtea etape și prin atâtea situații. Și a rămas acolo, în continuare, alături de mine. Nu știu ce ar putea să fie afară încât să nu rămână alături de mine.

De asta am nevoie, de un om care să rămână alături indiferent de situație de ce sunt eu. Să mă accepte și să mă iubească în continuare, poate chiar și mai mult.”, a zis Sabrina în interviu acordat Mireasa: Confesiuni.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imaginea care a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Cum s-au pozat

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda a apărut transformată lângă Leo. Susținătorii cred că a apelat la intervenții estetice... Mireasa: Confesiuni. Când a început să se deterioreze, de fapt, relația dintre Liviu și Maria, din perspectiva tânărului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x