Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo au împlinit 4 luni de logodnă. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant partenerului său

Anda și Leo, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, au împlinit 4 luni de logodnă. Tânăra și-a luat prin surprindere susținătorii de pe Instagram cu un mesaj emoționant pentru partenerul său. Hai să vezi ce imagine a publicat pe Internet.

Colaj cu Anda și Leo la Mireasa Galerie
Anda și Leo, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, au împlinit 4 luni de logodnă | Antena 1

Anda și Leo se numără printre cele mai controversate cupluri ale emisiunii Mireasa. Cei doi s-au cunoscut în sezonul 5 al show-ului matrimonial, iar relația lor a fost una plină de suișuri și coborâșuri.

Povestea de dragoste dintre ei a început după ce Leo și Nora au pus punct relației. Anda i-a fost aproape în momentele grele fostului concurent, lucru care i-a apropiat din ce în ce mai mult în casa Mireasa.

Drumul lor în cadrul emisiunii a fost unul tumultuos, iar telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură fiecare situație în care au fost puși cei doi. De asemenea, Anda și Leo nu au apucat să se căsătorească în Marea Finală deoarece au fost eliminați din competiție pe data de 2 iulie 2022.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Damaris a venit la Mireasa: Capriciile Iubirii. Cum a răspuns chemării băiatului de a reveni în competiție

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși nu au mers împreună spre starea civilă, doamna Dana a avut grijă ca tânăra să-i rămână alături băiatului său și acasă, motiv pentru care i-a oferit inelul soacrei încă de când se aflau în emisiune.

Ce mesaj i-a transmis Anda lui Leo, la 4 luni de la logodna din casa Mireasa

În ciuda speculațiilor apărute despre relația lor în mediul online, Anda și Leo și-au continuat frumoasa poveste de dragoste acasă. Cei doi au decis să stea cât mai departe de rețelele sociale și luminile reflectoarelor pentru a se bucura în liniște de superbele evenimente din viața lor.

Deși nu sunt foarte activi pe contul de Instagram, foștii concurenții ai sezonului 5 Mireasa își mai surprins, din când în când, susținătorii cu fotografii. De curând, Anda a ținut neapărat să le dea o veste foarte importantă urmăritorilor săi.

Tânăra și-a anunțat prietenii virtuali că aniversează 4 luni de logodnă alături de Leo. Aceasta a publicat o imagine și un mesaj emoționant care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Mama lui Valentin a anunțat că vrea să intre în competiție. Doamna Paula, reacție neașteptată

„Nu am ales întâmplător această poză! Este o poză de suflet pentru mine, deoarece zâmbetul tău îmi face dimineața frumoasă, ziua liniștită și noaptea perfectă. Pe scurt, viața mea este un vis devenit realitate! Te iubesc și îți mulțumesc!”, a fost descrierea pe care a folosit-o fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa în dreptul pozei.

„4 luni de la logodnă”, a mai adăugat ea.

Un lucru este evident, Anda și Leo sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Relația lor a devenit mai puternică și mai stabilă odată cu ieșirea lor din casa Mireasa, iar drept dovadă stau postările lor din mediul online.

Chiar dacă au ales să fie discreți în ceea ce privește cuplul lor, aceștia nu uită să împărtășească cu susținătorii cele mai minunate clipe din viața lor. De asemenea, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au demontrat tuturor că iubirea lor este cât se poate de reală și puternică.

Mireasa, sezonul 6. Damaris a venit la Mireasa: Capriciile Iubirii. Cum a răspuns chemării lui Sebaidin de a reveni în c... Mireasa, sezonul 6. Roxana, întâlnire emoționantă cu părinții ei. Ce gest impresionant a făcut tatăl fetei față de Paul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x