Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Alexandra, o primă ieșire în afara casei. Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți

Alexandra și Aron sunt împreună. Cei doi au format primul cuplu din competiție, iar acum se iubesc cu fiecare secundă mai mult.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Alexandra, o primă ieșire în afara casei. Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți Galerie
Băiatul a spus că o iubește, Alexandra a spus că nu i-a pus la îndoială sentimentele | Antena 1

Cei doi au ieșit la o întâlnire romantică în afara casei Mireasa, o ocazie în plus ca să se cunoască mai bine. Alexandra spune că povestea lor pare desprinsă din povestea părinților lui Aron, lucru care îi dă fiori.

Aron și Alexandra, o primă ieșire în afara casei

Aron s-a pus în genunchi și i-a spui Alexandrei cât de mult o iubește, că o vrea alături de el, o vrea de soție și să fie mama copiilor săi. Alexandra se vede pentru tot restul vieții împreună alături de băiat. Imaginile au fost difuzate azi în emisia live, iar la final toți au aplaudat povestea lor de dragoste.

Între Aron și Alexandra au fost tensiuni în ultimul timp. Cei doi au avut o mică ceartă din cauza faptului că bunica Elena spune că Alexandra nu-i este alături și nu încearcă să se apropie de ea.

Ce s-a întâmplat în pauză cu Aron, Alexandra și bunica Elena

Între Aron și Alexandra au fost discuții după ce bunica Elena a început să plângă spunând că iubita nepotului ei nu-i este alături. În pauza de publicitate, cei trei au avut nevoie să discute.

Bunica Elena spune că Alexandra nu-i este alături, iar când Aron a încercat să vorbească cu ea, iubita sa l-a respins.

Alexandra crede că situația i se pare absurdă și că nu a dat motive nimănui de ceartă. Fata i-a reproșat lui Aron că nu i-a luat apărarea și că este dezamăgită de tot ceea ce se întâmplă.

Băiatul a spus că o iubește, Alexandra a spus că nu i-a pus la îndoială sentimentele, timp în care Aron a spus că este interesat numai de persoana ei. Băiatul a plâns iar singur în bucătărie, fiind supărat pe bunica sa.

Doamna Elena a spus și ea că se retrage și că nu se va mai băga între cei doi. Doamna Eleonora a rugat-o pe fată să gestioneze situația așa cum trebuie, iar Aron i-a cerut iertare: "Dau la o parte ;i familia pentru tine".

Aron i-a spus iubitei sale că așa este el, emotiv și sufletist. Într-un final cei doi au stat față în față și și-au lămurit situația.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum decurge relația dintre Leo și Nora. Ce spune doamna Dana despre cuplul celor doi... Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin și-au făcut planuri de viitor împreună. Ce și-au propus cei doi: „Asta vrem să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x